• Rețeaua globală de depozitare a bagajelor Stasher a întocmit clasamentul destinațiilor.
  • Celebrul Walk of Fame este considerat de turiști: „murdar”, „supraevaluat” și „periculos”.
  • Marele Bazar din Istanbul atrage zilnic aproape 400.000 de oameni.
  • Marele Bazar se confruntă cu o lipsă de securitate și multe produse contrafăcute.
  • Taj Mahal e de evitat din cauza comercianților agresivi și distanței de 220 km de aeroport.

Bazarul din Istanbul și Parcul de distracții Port Aventura din Spania sunt pe lista destinațiilor pe care să le ocolești în 2024.

Alte 3 locuri completează topul.

Cine a realizat lista și cum arată?

Rețeaua globală de depozitare a bagajelor Stasher a analisat care au fost cele mai proaste și cele mai bune obiective turistice din lume în 2023. Pentru a întocmi topul au analizat recenziile Google, ratingul de siguranță turistică, accesibilitatea și cazările din apropiere.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Prima destinație este California cu celebrul Walk of Fame.Turiștii consideră locul “supraevaluat”, “murdar” și “periculos” . Continuăm cu Marele Bazar din Istanbul, Turcia unde până la 400.000 de oameni se plimbă zilnic de la un stand la altul. În 2022, a fost vizitat de aproape 40 de milioane de turiști. Dincolo de dificultatea cumpărăturilor, călătorii evidențiază lipsa de securitate și prezența multor produse contrafăcute.

De asemenea, Taj Mahal este una dintre cele șapte minuni ale lumii și inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Turiștii se plâng de distanța prea mare de la aeroport, 220 km plus comercianții agresivi din jurul sitului.

Urmează în listă Marele Zid Chinezesc. Este una dintre cele mai populare atracții ale țării, atrăgând aproximativ zece milioane de vizitatori în fiecare an, fapt care înseamnă că este mult prea des aglomerat.

Parcul de distracții Port Aventura din Spania încheie topul 5 al locurilor pe care să nu le vizitezi în 2024.
Din cauza milioanelelor de vizitatori anual cozile pentru atracții sunt interminabile, iar destinația se confruntă cu o lipsa de securitate și a calității locuințelor disponibile în apropiere.

Citește și