• Insulele grecești sunt printre cele mai căutate destinații ale americanilor.
  • Samothraki este o insulă grecească încă neatinsă de turismul de masă.
  • Wroclaw, Polonia are o populație de 632.996 de locuitori.

Europa este din ce în ce mai vizitată anul acesta. Dacă îți place liniștea și vrei să vizitezi un oraș care nu este plin de turiști, Cezar Dumitru, travel vlogger, a vorbit la Aleph News despre două destinații potrivite pentru vara aceasta.

Cezar Dumitru, travel vlogger: Wroclaw are o poveste destul de ciudată

„O destinație de vară este Samothraki din Grecia, pe lângă că este foarte aproape de Româna fiind în Nordul Mării Egee, este o zonă mai puțin turistică unde nu aveți parte de mase de oameni. Dimpotrivă este un număr limitat pentru că merg oameni pentru relaxare, pentru liniște și mai ales pentru natură. Este o insulă foarte muntoasă, nu are experiențe doar de plajă, ci și experiențe montane. Te poți duce la niște cascade, urca munți sau dealuri. Este o insulă foarte complexă.”

Sursă: Ethansa

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Dacă vorbim de orașe, aș alege Wroclaw din Polonia pentru că este un oraș istoric. Mult mai puțin faimos și călcat de turiști decât Cracovia. Este destul de similar, există un centru vechi care a fost complet refăcut. Orașul a fost distrus în Al Doilea Război Mondial și care te face să simți că te miști prin istorie. Wroclaw are o poveste destul de ciudată, orașul a fost parte din germania până în Al Doilea Război Mondial, iar 98% din populație erau germani. Dar după ce Polonia a anexat acestă zonă în compensație cu zona pe care au ocupat-o rușii, populația poloneză a fost mutată în acest oraș” a adăugat Cezar Dumitru.

Sursă: Vogue

Citește și