• 8 din 10 români își păstrează detaliile despre vacanță doar pe telefonul mobil.
  • 58,8% spun că stau cu telefonul mobil în mână pe tot parcursul sejurului.
  • 45,7% dintre români spun că preferă să posteze în timp real poze din vacanță.

Românii își aleg vacanța printr-un singur click fiind o metodă mult mai eficientă și rapidă. Tehnologia ne face viața mai ușoară și ne ajută să eliminăm timpul pierdut inutil pe drumuri. Dar și când vine vorba de tehnologie, pare că opțiunile noastre se îndreaptă mai mult spre folosirea telefonului mobil, decât a laptopului sau desktopului. Mai ales când vine vorba despre alegerea vacanțelor.

Telefoanele mobile au ajuns să fie la fel de performante ca un laptop sau un desktop

Nu mai puțin de 9 români din 10 folosesc telefoanele mobile când își aleg vacanțele. Explicația este simplă: telefoanele mobile au ajuns să fie la fel de performante ca un laptop sau un desktop. Conexiunea la internet în România este una dintre cele mai performante din Uniunea Europeană, astfel poți fi sigur că alegerea avionului, a hotelului și plata prin card se pot face din câteva touchuri și scrolluri, în maximă siguranță.

Sursă: Apptopia

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Majoritatea operatorilor de zboruri, printre care vola.ro sau flip.ro, ne pun la dispoziție aplicații performante, prin intermediul cărora, pe lângă alegerea zborului sau a hotelului, putem chiar să ne închiriem o mașină pentru vacanța pe care o planificăm.

Operatorii de telefonie mobilă oferă pachete avantajoase și pentru vacanțe

Aproape jumătate din populație postează în timp real pe rețelele de socializare din locurile pe care le vizitează. Asta și pentru că, cel puțin în Uniunea Europeană, roamingul nu mai este de mult costisitor, ba mai mult, are prețuri la fel ca-n România. Operatorii de telefonie mobilă oferă pachete avantajoase și pentru vacanțele petrecute în afara Uniunii Europene, astfel că, și când călătorim în locuri exotice și îndepărtate, avem oportunitatea de a arăta în timp real locurile frumoase pe care le vizităm.

Telefonul mobil a ajuns să ia și locul portofelului. 6 din 10 români spun că preferă să plătească prin aplicațiile de portofel electronic când se află în vacanță și păstrează foarte puțin cash asupra lor, doar pentru ocazii în care plata electronică nu este disponibilă.

Citește și