• Pe listă sunt locuri în care s-au filmat diverse producții, ca Thailanda, Paris, Malta.
  • România este în topul preferințelor datorită producției „Wednesday”.
  • În tendințe sunt și locurile unde poți să faci fotografii instagramabile.

Îți place să călătorești acolo unde sunt concerte, unde ai voie să faci ce vrei sau în locurile pe care le-ai văzut în filme? Site-ul Expedia a publicat lista trendurilor de vacanță și prezice unde se va merge cel mai mult în 2024.

Expedia Group a publicat Unpack ’24, o privire cuprinzătoare asupra a ceea ce motivează călătorii și unde vor merge anul viitor. Pe baza datelor de neegalat ale companiei privind călătoriile de la prima parte, plus un sondaj global al consumatorilor cu 20.000 de călători, Unpack ’24 include opt noi tendințe de călătorie pentru 2024, de la destinații de top până la ceea ce urmează în domeniul tehnologiei de călătorie.

În 2024, lista sună cam așa:

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

1. Să trăiești ca-n filme, adică să vizitezi locurile în care s-au filmat producțiile TV sau cinematografice care ți-au plăcut (Thailanda – ‘The White Lotus’ S3, Paris – ‘Emily in Paris’ si Malta – ‘Gladiator 2’
2. Călătoriile pentru concertele artiștilor preferați
3. Locuri unde poti face fotografii instagramabile, care sunt in localități unde vacanța e la un buget accesibil, dar în fotografii, imaginile arată ca și cum ești în orașe foarte scumpe.
4. Locuri de vacanță unde nu se consumă alcool, nu neapărat locuri de detox, dar cam asta e una dintre tendințe
5. Locurile care transmit anumite vibrații. (Recenziile care menționează „vibrația” unui hotel în aplicatia Hotels.com au crescut în acest an)
6. Distracțiile în aer liber lângă locul de cazare (42% dintre călători rezervă case de vacanță cu facilități pe care fie nu își permit să le aibă acasă, fie vor să le încerce înainte de a le cumpăra ei înșiși)

Cele mai căutate destinațiii
Taipei – Seoul
Pattaya – Bangkok
Paros – Santorini
Curaçao – St. Martin
Perth – Sydney
Liverpool – London
Palermo – Lisbon
Quebec City -Geneva
Sapporo – Zermatt
Memphis – Nashville

Citește și