Rețeta „six pack”, by Chef Conor

• McGregor, antrenorul Colin Byrne și doctorul Julian Dalby au creat un antrenament ideal pentru abdomenul perfect.

Vrei un „six pack” de toată frumusețea cu care să defilezi la plajă vara asta? Și nu mă refer la cel pe care-l poți cumpăra de la magazin! Conor McGregor, antrenorul Colin Byrne și doctorul Julian Dalby au rețeta pentru abdomenul perfect! Băieții au pus cap la cap o serie de exerciții pentru „pătrățele” tari ca piatra, exact așa cum are irlandezul! Nici nu-ți trebuie cine știe ce echipament ca să dai gata antrenamentul! Voință să fie! Ba chiar poți și improviza puțin, dacă exercițiile de bază ți se par prea ușoare! Câteva ridicări de picioare la bara de tracțiuni, după care McGregor te invită pe saltea pentru o serie de crunch-uri! Secretul este să nu te grăbești. Mișcarea trebuie să fie controlată ca să simți abdomenul cum arde!

CR770: The Movie

• Ronaldo a postat pe Instagram un clip special pentru a sărbători recordul de cel mai bun golgheter din istorie.
• Clip-ul urmărește drumul lui Ronaldo către succes și trofeele câștigate cu Portugalia, United, Real și Juve.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

„Ca să reușești în viață, trebuie să faci multe sacrificii!” Nu, nu m-am transformat încă în speaker motivațional! Vorbele îi aparțin lui Cristiano Ronaldo! După ce a ajuns la 770 de goluri în carieră și a devenit cel mai mare golgheter din istoria fotbalului, atacantul lui Juventus a ținut să-și spună povestea într-un clip pe Instagram. De când a pus piciorul pe minge, portughezul și-a spus că vrea să devină cel mai bun! Talent are cu carul, dar rezultatele nu apar peste noapte! Ronaldo a pus osul la treabă și a câștigat patru trofee Champions League cu Real Madrid și unul cu Manchester United! E obsedat de succes, lucru care s-a văzut mai ales în 2016, când a condus Portugalia către primul și singurul titlu European! Acum, după 19 ani de jucat fotbal la foc automat, Cristiano se simte mai motivat ca niciodată și nu are de gând să se oprească prea curând.

Faceți poză cu „Doctorul”!

• Valentino Rossi a pozat în echipamentul noii sale echipe, Petronas Yamaha, înaintea noului sezon de MotoGP.

După ce au bifat testele din Qatar, băieții de la Petronas Yamaha știu că vor ataca noul sezon de MotoGP în forță! Echipa din Malaysia a pus la punct ultimele detalii ale motocicletei pe care Valentino Rossi o va lua în primire! Câștigător a nouă Grand Prix-uri, Rossi s-a alăturat echipei anul acesta și îi ia locul lui Fabio Quartararo, puștiul minune al MotoGP-ului. În cel de-al 26-lea său sezon în circuit! Omul este o legendă! Bineînțeles că orice echipă care se respectă îi lasă pe fani să arunce o privire în culise, la ultimele retușuri pentru echipamentele lui Rossi și Franco Morbidelli, oamenii de bază care vor intra în acțiune pe 28 martie!

Are mama influencer!

• Olympia, fata Serenei Williams, face senzație pe TikTok cu dansul creat de mama ei pentru Megan Thee Stallion.

Nu trece săptămână fără ca Serena Williams să nu se laude cu fetița ei, Olympia, pe Instagram! Americanca o coafează și o aranjează pe cea mică, apoi se filmează și se pozează împreună pentru fani! Cred că o pregătește pe Olympia de pe-acum să devină mare influencer! Până acum s-a descurcat de minune, mai ales pe TikTok! Am văzut că a prins imediat coregrafia pe care mama ei a făcut-o ca să o felicite pe rapperița Megan Thee Stallion pentru primul ei Grammy!