• Ro-Vaccinare: România este în topul ţărilor UE la campania de vaccinare, fiind pe locul 4 la persoanele vacccinate cu ambele doze și pe locul 7 la totalul dozelor administrate.
  • Reacţia vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat prim-ministrului Florin Cîţu eşecul campaniei de vaccinare.

România este în topul ţărilor UE la campania de vaccinare, fiind pe locul 4 la persoanele vacccinate cu ambele doze şi pe locul 7 la totalul dozelor administrate, transmit autorităţile, ca reacţie la acuzaţiile aduse de Dan Barna.

„România – în topul ţărilor UE la campania de vaccinare! Locul 4 – persoane vaccinate cu ambele doze (1.466.149). Locul 7 – total doze administrate (3.838.804). Peste 100 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în ţările membre UE, conform celor mai recente date publicate de ourworldindata.org, media din ultimele 7 zile fiind de 2,3 milioane de doze/zi”, transmite Ro-Vaccinare.

Reacţia vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat prim-ministrului Florin Cîţu eşecul campaniei de vaccinare, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanţă, nici înţelepciune strategică”.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Dan Barna spune că Florin Cîţu i-a reproşat lui Vlad Voiculescu „lucruri pe care nu le-a avut în control”, între ele eşecul campaniei de vaccinare.

Barna spune, însă, că aceasta era responsabilitatea lui Cîţu, care „face balet politic”.