Qu’est-ce que vous avez préparé pour aujourd’hui, madame Clotilde Armand?
Un autre țeapă? Un autre bătaie de jeu?
V-ați lăudat că ați învins Mafia, c-ați convins Romprestu’ să ia gunoiul la juma de preț și, de fapt… ? Au acceptat să ia juma’ din bani, dar c-o condiție? Să facă doar juma’ din muncă?
Păi, madame Clocotilde, vedeți cum, brusc, mă faceți să îmi pierd de tot respectul pentru tine? *
Tu realizezi în ce hal te-au prostit ăia?
E ca și cum mă duc acum să-mi cumpăr mașină. Samsarul cere 10.000 de euro pe ea, dar eu îi spun că e prea scumpă, că nu dau mai mult de 5000. După ce mă tocmesc, samsarul zice “Bine, boss! De acord!”.
Eu, bucuros, îmi sun toate rudele ca să mă laud cum l-am fraierit. Doar că, după ce îi dau banii, samasarul îmi dă numai jumate de mașină. O taie în fața mea cu flexul, îmi dă și un capac de Opel peste ceafă și mă trimite înapoi în mama.
Fix asta ai pățit!
Dacă nu te-au prostit ei în halul ăsta, e cu atât mai grav. Înseamnă că tu încerci să ne prostești pe noi în halul ăsta.
Quelle est la phase?
După luni de zile în care muntele de gunoi s-a făcut atât de mare că nici Horia Colibășanu n-ar fi avut curaj să se urce pe el, soluția ta care a fost? Să aduni gunoiul mai rar.
Și, ca să nu-ți dea lumea dislike pe Facebook – singurul lucru care te-ar întrista –, ne aburești că bagi în spitale banii de la gunoi. Păi nu era mai bine să nu fi fost atâta gunoi încât să ajungem prin spitale?
Eu ți-am mai zis că ai vrut să faci Bucureștiul ca Parisul, dar că ai început cu șobolanii. Dar nu mă așteptam chiar să ajung să primesc mesaje de la Ro-Alert că mă mănâncă șobolanii dacă mă plimb pe Kiseleff.
Et pour quoi? Pour une ambition stupide…

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA