• De luni elevii vor începe școala. În unitățile de învățământ în care rata de vaccinare este mai mica de 60%, orele se vor face în regim online. Totodată numărul tezelor a fost modificat: elevii de gimnaziu vor sustine 2 in loc de 3 teze, iar cei de liceu 3 in loc de 4.
  • Conform ultimelor date, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 8.268 de cazuri noi de Covid 19, iar alte 483 de persoane și-au ăierdut viața.
  • PNL nu hotărăște astăzi cu cine va face alință. Liberalii vor avea ședința decisive abia luni. Până atunci, se discută, atât cu PSD cât și cu USR. Marcel Ciolacu a spus că în acest weekend PSD și PNL vor negocia un program de guvernare comun.
  • Organizația Mondială a Sănătății avertizează că până în februarie 2022, Europa riscă încă jumătate de milion de decese. În Bulgaria, unde doar 20% din populație este vaccinată, sistemul sanitar se prăbușește, iar România este pe locul 4 mondial la mortalitate, după Rusia, SUA și Ucraina. Infecțiile din Europa au crescut cu 6% în ultima săptămână, cea mai mare creștere la nivel global.
  • 57% din germani vor vaccinare obligatorie, în timp ce 39% se declară împotrivă, potrivit unui sondaj dat de televiziunea de stat.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?