• Vladimir Putin a răbufnit la adresa liderilor occidentali care joi i-au ridiculizat bravura, spunând că colegii săi ar arăta dezgustător fără cămașă.
  • Trudeau le-a sugerat să își păstreze jachetele pe ei suficient timp pentru a face fotografii.
  • În fotografiile publice ale lui Putin, liderul rus a încercat să se prezinte ca un atlet priceput.

Președintele rus Vladimir Putin a ripostat joi la liderii occidentali care i-au ironizat bravura, spunând că omologii săi ar arăta dezgustător fără cămașă. Putin a făcut acest comentariu la câteva zile după ce liderii occidentali reuniți la summitul G7 au ironizat duminică tendința lui Putin de a-și transmite pieptul gol în fața lumii.

Nu știu cum au vrut să se dezbrace, deasupra sau sub talie, le-a declarat Putin reporterilor. Dar cred că ar fi o priveliște dezgustătoare în orice caz. Este necesar să nu mai abuzezi de alcool și de alte obiceiuri proaste, să faci exerciții fizice și să participi la sport, a adăugat el.

Premierul britanic Boris Johnson a dat startul, în timp ce s-a adunat în jurul unei mese cu președintele Joe Biden, premierul canadian Justin Trudeau, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și alții.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Să ne punem gecile pe noi? Fără jachete? Ne dăm jos hainele?, a glumit Johnson, referindu-se la temperatura ridicată care se pare că era în încăpere. Trudeau a sugerat să își păstreze jachetele pe ei suficient de mult timp pentru a face fotografii.

Trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin, a glumit Johnson. Vom avea parte de demonstrația de călărie cu pieptul gol, a adăugat Trudeau.

Johnson a mai spus: Trebuie să le arătăm pectoralii noștri, în timp ce Von der Leyen a intervenit: Călăria este cea mai bună. Biden nu a luat parte la glume. În fotografiile publice ale lui Putin, liderul rus a încercat să se prezinte ca un atlet priceput și un om al aer liberului.