• Prințul Harry s-ar fi cazat la Frogmore Cottage în timpul vizitei sale în Marea Britanie pentru cazul de hacking telefonic.
  • Ducele de Sussex a fost rugat de rege să părăsească proprietatea luna trecută.
  • Vizita sa a coincis cu vizita regelui Charles al III-lea și a reginei consoartă Camilla în Germania.

Prințul Harry s-ar fi cazat la Frogmore Cottage în timpul vizitei sale în Marea Britanie pentru cazul de hacking telefonic împotriva editorului publicației The Daily Mail. Harry a apărut în instanță la Royal Courts of Justice luni, marți și joi săptămâna trecută, alături de alte personalități celebre, printre care Sir Elton John, scrie The Independent.

Ducele a revenit în Marea Britanie pentru a participa la o audiere la Înalta Curte din Londra – la trei luni după ce cartea sa de memorii Spare a scos la iveală ruptura sa cu familia regală. Călătoria sa – pentru o audiere la Înalta Curte din Londra, în cadrul plângerii sale împotriva editorului Daily Mail, Associated Newspapers, în legătură cu acuzațiile de colectare ilegală de informații – a fost văzută ca o demonstrație a fermității sale în ceea ce privește acțiunea legală.

Vizita sa a coincis cu vizita regelui Charles al III-lea și a reginei consoartă Camilla în Germania, în timp ce pregătirile pentru încoronarea lor de luna viitoare sunt în plină desfășurare. Se pare că ducele a folosit această vizită probabil pentru a pune în ordine bunurile cuplului și a stabili ce trebuie trimis la casa lor din Montecito, în SUA, înainte de a părăsi proprietatea.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Vizita a marcat revenirea prințului la vila cu cinci dormitoare, după ce tatăl său i-a spus că i se va cere să părăsească proprietatea luna trecută. Proprietatea din Home Park, Windsor, a fost dăruită cuplului de către regretata regină Elisabeta a II-a după ce s-au căsătorit în 2018.

Regele le ceruse soților Sussex să elibereze proprietatea în urma publicării cărții de memorii a lui Harry, Spare, la începutul anului. La momentul respectiv, cuplul ar fi fost „uimit” de cerere. Proprietatea a fost oferită în schimb Ducelui de York, care este împins să părăsească reședința sa de lungă durată de la Royal Lodge. Nu s-a confirmat dacă Andrew a acceptat oferta.

Acest lucru vine în contextul în care soții Sussex încă nu și-au confirmat prezența la încoronarea regelui pe 6 mai, după ce cei doi au confirmat că au primit corespondență prin e-mail, dar nu au dezvăluit dacă vor veni în Marea Britanie pentru eveniment.

Citește și: