• Cei mai mulți bani i-ar fi primit modelul Playboy, Karen McDougal.
  • Din 2018, Karen s-a retras din viața publică, tocmai în Arizona.
  • Cu 12 zile înainte de alegerile prezidențiale, avocatul lui Trump i-ar fi transferat lui Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari.

Trei povești i-au pus capac lui Donald Trump. Două femei și un portar. Toate trei au ingredientele
unui scandal glossy: sex, bani și faimă. Fostul președinte este acuzat de fabricarea unei scheme „catch and kill” prin care a plătit pentru tăcerea a trei persoane.

Cei mai mulți bani i-ar fi primit modelul Playboy, Karen McDougal. 150 de mii de dolari l-ar fi costat pe Trump s-o reducă la tăcere, după ce aceasta a pretins că a avut o relație sexuală cu fostul șef de la Casa Albă. După interviul de confesiune în fața lui Anderson Cooper, din 2018, Karen s-a retras din viața publică, tocmai în Arizona.

Sursă foto – CNN

Cu 12 zile înainte de alegerile prezidențiale, avocatul fostului președinte i-ar fi transferat lui Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari. După ce a câștigat alegerile, Trump i-a transferat lui Michael Cohen 400 mii de dolari. Adică, plata pentru Stormy, plus un bonus personal și contravaloarea taxelor.

Recomandări

6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ
CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
CE E MAREA EXTENUARE
TELEGRAM SAU SIGNAL?
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI

Portarul din poveste se numește Dino Sajudin și a primit 30.000 de dolari, după ce acesta a încercat să vândă informații despre un presupus copil nelegitim al fostului președinte. Femeia anonimă aflată în centrul poveștii a negat vreo relație cu Trump, scria The Post. Plata ar fi fost făcută prin CEO-ul American Media, David Pecker, star witness în procesul istoric. Procurorii spun că Trump a fost atât de recunoscător pentru ajutorul lui Pecker la suprimarea poveștii, încât l-a invitat la inaugurarea sa și la cina la Casa Albă.

După ce a fost inculpat, Donald Trump și-a strâns toată familia la Mar a Lago și a aruncat acuzații, într-un discurs de 25 de minute.

„George Soros l-a susținut pe procurorul Alvin Bragg din New York, care a făcut campanie pe motiv că îl va prinde pe președintele Trump. Am un judecător care îl urăște pe Trump, cu o soție și o familie care îl urăsc pe Trump, a cărui fiică a lucrat pentru Kamala Harris și acum primește bani din campania Biden-Harris. O mulțime de bani. În mod incredibil, suntem acum o națiune care eșuează. Cu toate acestea, nu am nicio îndoială că vom face America din nou mare, a declarat fostul președinte.

Citește și: