• Familia regală a decis să nu-l mai trateze pe Harry ca pe un fost membru regal de încredere.
  • William a conceput o „strategie drastică” pentru că „și-a pierdut toată încrederea”.
  • Cartea dezvăluie că Charles a fost frustrat de „proastele maniere” ale lui Harry în 2016.

O nouă carte despre familia regală numește întâlnirea dintre Prințul Harry și Meghan Markle din martie 2021 cu Oprah Winfrey o „nouă minune înfricoșătoare” în relația Prințului Harry cu fratele său, Prințul William, și cu tatăl său, Regele Charles. După interviul cu Oprah, potrivit unor fragmente din noua carte a veteranului corespondent regal Robert Jobson, William a conceput o „strategie drastică” pentru că „și-a pierdut toată încrederea”, relatează Marie Claire.

„În urmă, William s-a dus la tatăl său și i-a spus că familia regală are nevoie de o strategie clară în tratarea familiei regale renegate. Charles a fost de acord”, scrie Jobson în carte.

Familia regală a decis să nu-l mai trateze pe Harry ca pe un fost membru regal de încredere, ceea ce înseamnă că nu se vor întâlni niciodată cu el singuri și vor avea întotdeauna o altă persoană în cameră cu ei. „Nu numai că Harry i-a lăsat de înțeles lui Oprah că un membru al familiei este rasist, dar a avut curajul să susțină că tatăl și fratele său știau că sunt prinși în rolurile lor regale – și ar avea o mare compasiune pentru asta”, scrie Jobson. „Atât Charles, cât și William fuseseră extrem de supărați de aroganța lui Harry, uimiți de lipsa lui de discreție și furioși că a avut îndrăzneala să vorbească despre presupusele lor sentimente.”

Recomandări

MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CÂT MAI SCADE INDUSTRIA ROMÂNIEI?
CONFLICT ÎN NOUA CALEDONIE
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN

Cartea relatează despre plimbarea pe 10 septembrie la Castelul Windsor cu William, soția Kate, Harry și soția Meghan că Prințesa de Wales a spus că este „unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”.

Cartea dezvăluie, de asemenea, că Charles a fost frustrat de „proastele maniere” ale lui Harry în 2016 pentru că a lansat o declarație care confirmă relația lui cu Meghan, dar cerea ca aceștia să fie lăsați în pace.

Citește și