• O femeie în vârstă de 78 de ani, car a mai fost condamnată de două ori pentru jafuri bancare, este din nou acuzată de furt.
  • Procurorii spun că femeia a fost oprită ulterior într-o mașină cu bani împrăștiați pe podea și a fost foarte dură cu poliția.
  • Femeia se confruntă cu noi acuzații după ce ar fi efectuat un jaf în Missouri, în timpul căruia a înmânat unui casier un bilet pe care scria „Nu am vrut să vă sperii”.

O femeie în vârstă de 78 de ani, care a mai fost condamnată de două ori pentru jafuri bancare, se confruntă cu noi acuzații după ce ar fi efectuat un jaf în Missouri, în timpul căruia a înmânat unui casier un bilet pe care scria „Nu am vrut să vă sperii”, scrie The Guardian.

Bonnie Gooch a fost încarcerată în baza unei cauțiuni de 25.000 de dolari după ce a fost acuzată de un singur capăt de acuzare pentru furt sau tentativă de furt dintr-o instituție financiară în cazul jafului de miercurea trecută din Pleasant Hill, a relatat Kansas City Star.

Gooch a fost condamnată pentru jefuirea unei bănci din California în 1977 și a uneia din Lee’s Summit, suburbie a orașului Kansas City, în 2020. Eliberarea sa condiționată pentru cel de-al doilea jaf s-a încheiat în noiembrie 2021.
Documentele depuse la tribunalul din Cass County în cel mai recent caz au declarat că biletul de jaf cerea „13.000 de bancnote mici” și a adăugat: „Vă mulțumesc, îmi pare rău, nu am vrut să vă sperii”.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Femeia i-ar fi spus casieriței să nu numere banii și „să i-i dea pur și simplu”. De asemenea, înregistrările camerelor de supraveghere au surprins-o pe aceasta bătând în tejghea, cerându-i casierului să se grăbească, au declarat procurorii din Cass County. Martorii au declarat că suspecta era îmbrăcată toată în gri și purta mănuși de plastic, o mască neagră N95 și ochelari de soare negri, a relatat City Star.

Procurorii au declarat că aceasta mirosea puternic a alcool când ofițerii au oprit-o la mai puțin de 3,2 km distanță, cu banii împrăștiați pe podeaua mașinii. Ea a fost „foarte severă” cu ofițerii. „Este pur și simplu trist”, a declarat șeful poliției din Pleasant Hill, Tommy Wright, adăugând că suspecta nu suferă de afecțiuni diagnosticate.

Citește și