• Hulu oferă o imagine din culisele nunții lui Kourtney Kardashian și Travis Barker.
  • Emisiunea dezvăluie imagini de la toate cele trei nunți ale celor doi.
  • „Vegasul a fost cel mai perfect lucru din toate timpurile”, i-a amintit Kourtney lui Travis.

În timp ce fanii mai trebuie să aștepte încă o lună pentru sezonul 3 al serialului „The Kardashians”, Hulu oferă o imagine din culisele nunții lui Kourtney Kardashian și Travis Barker în noua emisiune specială „Till Death Do Us Part Kourtney & Travis”, scrie Daily Mail.

Emisiunea dezvăluie imagini de la toate cele trei nunți ale soților- ceremonia de la începutul lunii aprilie din Las Vegas, după The Grammys, ceremonia de la tribunalul din Santa Barbara, la mijlocul lunii mai, și ceremonia religioasă din Portofino, Italia, o săptămână mai târziu.

Emisiunea specială dezvăluie imagini inedite de la toate cele trei nunți și arată cum băutura și-a pus amprenta asupra lui Kourtney în Vegas, împreună cu gafa amuzantă a familiei făcută de imitatorul lui Elvis Presley care le-a oficiat cununia.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Acesta a încurcat-o pe Kourtney cu sora acesteia:„Travis, repetă după mine”, spune el. „Eu, Travis, te iau pe tine, Khloe, să fii soția mea”. Este o declarație care a făcut-o pe Kourtney să râdă necontrolat și să declare că „va plânge”. Dar, în ciuda acestui fapt, cel care le-a oficializat căsătoria, a mers mai departe, repetând: „Eu, Travis, te iau pe tine, Khloe, să-mi fii soție”.

În timp ce imitatorul s-a corectat, acesta a sughițat. Acest aspect s-a dovedit a fi prea mult pentru Kourtney. Întâmplarea i-a stârnit acesteia o criză de râs: „Stai, trebuie să o sunăm pe Khloe prin FaceTime”, a declarat Kourtney. „O să moară, la propriu”.

„Vegasul a fost cel mai perfect lucru din toate timpurile”, i-a amintit Kourtney lui Travis în confesiunea lor comună, la care el a adăugat: „Vegasul a fost magic. Copilul din mine era liber”.

Promisiunea lor pentru totdeauna a fost atât de frumoasă, încât au mai făcut-o de două ori. Kourtney și Travis s-au căsătorit legal în Santa Barbara, în luna mai, urmând apoi cu superba lor ceremonie din Italia, doar o săptămână mai târziu.

Citește și