• Emmanuel Macron a fost filmat cântând pe străzile Parisului după ce și-a apărat controversata reformă a pensiilor într-un discurs.
  • În videoclipul realizat pe timp de noapte, Macron poate fi văzut citind de pe telefonul său versurile piesei „Le Refuge”.
  • Mulți internauți au suspectat că filmarea a fost falsificată cu ajutorul inteligenței artificiale sau prin alte mijloace.

Emmanuel Macron a fost filmat cântând pe străzile Parisului după ce și-a apărat controversata reformă a pensiilor într-un discurs adresat francezilor.


În videoclipul realizat pe timp de noapte, Macron poate fi văzut citind de pe telefonul său versurile piesei „Le Refuge”, un cântec despre o cabană din lanțul muntos de la granița de sud-vest a Franței cu Spania, înconjurat de bărbați de 20-30 de ani care cântă împreună cu el, scrie The Telegraph.


Mulți internauți au suspectat că filmarea a fost falsificată cu ajutorul inteligenței artificiale sau prin alte mijloace atunci când a apărut pentru prima dată, însă persoane apropiate lui Macron au declarat pentru Associated Foreign Press că este autentică.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!


„Președintele a avut un moment cu soția sa (Brigitte Macron) după discursul său (de luni seara).
S-au întâlnit cu un grup de tineri care cântau… așa că li s-a alăturat într-un cântec din Pirinei pe care îl cunoaște și îl iubește”, au declarat aceștia.


Imaginile au fost distribuite pentru prima dată pe pagina de Facebook a unei organizații numite „Projet Canto”, un grup dedicat conservării cântecelor tradiționale care s-a confruntat cu critici pentru că a oferit înregistrări ale unor cântece din Germania nazistă.


Citește și