• Michael a fost diagnosticat pentru prima dată cu Parkinson când avea doar 29 de ani.
  • Michael a spus că faptul că știe că o accidentare sau o răceală i-ar putea fi fatală i-a schimbat modul de abordare a vieții.
  • Actorul este căsătorit cu actrița Tracy Pollan, pe care a întâlnit-o pe platoul de filmare al serialului Family ties în 1985.

Michael J. Fox a vorbit despre cum face față simptomelor bolii Parkinson. Vedeta, în vârstă de 61 de ani, a vorbit și despre confruntarea cu propria mortalitate, recunoscând că a realizat că nu va ajunge la 80 de ani din cauza bolii, scrie Daily Star.

Michael a fost diagnosticat pentru prima dată cu Parkinson când avea doar 29 de ani, în 1991, înainte de a dezvălui vestea în 2000. Pentru a încerca să sensibilizeze opinia publică cu privire la această boală, Michael a vorbit despre experiențele sale și despre luptele zilnice cu care se confruntă, în cadrul emisiunii CBS Sunday Morning.

Actorul a mai spus: „Viața mea este aranjată astfel încât să pot lua Parkinson cu mine, dacă este nevoie. Nu mori de Parkinson. Mori cu Parkinson”.

Recomandări

UE COOPEREAZĂ CU MOLDOVA
FLACĂRA OLIMPICĂ AJUNGE LA CANNES
CÂȚI BANI FACI DIN YOUTUBE
PIAȚA AUTO CREȘTE ÎN ROMÂNIA
CUM VA FI VREMEA
MERKEL ÎȘI PUBLICĂ MEMORIILE

Michael a spus că faptul că știe că o accidentare sau o răceală i-ar putea fi fatală i-a schimbat modul de abordare a vieții deoarece vrea să profite la maximum de viață acum.

El a adăugat: „M-am gândit la mortalitate. Nu voi avea 80 de ani.” Actorul a vorbit, de asemenea, despre cum face față simptomelor bolii, care s-au înrăutățit în timp. El a spus: „Nu voi minți, devine greu, devine din ce în ce mai greu. Fiecare zi este mai grea. Dar, dar așa este”.

Michael este căsătorit cu actrița Tracy Pollan, pe care a întâlnit-o pe platoul de filmare al serialului Family ties în 1985. cei doi s-au căsătorit în 1988 și au împreună patru copii: un fiu pe nume Sam, fiicele gemene Aquinnah Kathleen și Schuyler Frances, și o altă fiică pe nume Esmé Annabelle.

Michael a dezvăluit, de asemenea, răspunsul soției sale atunci când i-a spus despre diagnosticul său, vedeta spunând că i-a șoptit „la bine și la rău”.

Citește și