• Costumul lui Leto a reprodus asemănarea pisicii Birman cu părul lung și de culoare alb, cu un cap uriaș detașabil cu ochii ei albaștri pătrunzători.
  • Nu cred că a fost preferatul ei în sensul că lui Choupette nu-i plac rivalii”, a declarat agentul lui Choupette.
  • Doja Cat a purtat, de asemenea, o ținută inspirată de pisici la Met Gala.

Prima ținută a lui Jared Leto la Met Gala 2023 de luni seară a fost un costum uriaș al lui Choupette, pisica iubită a regretatului Karl Lagerfeld. Se pare că felina, căreia creatorul de modă german i-a lăsat o parte din averea sa atunci când a murit în 2019, nu a fost foarte impresionată de omagiul adus de actor, scrie The Independent.

Costumul lui Leto a reprodus asemănarea pisicii Birman cu părul lung și de culoare alb, cu un cap uriaș detașabil cu ochii ei albaștri pătrunzători. El a sosit pe covorul roșu de la Met Gala în acest costum, înainte de a-l scoate pentru a dezvălui un costum complet diferit, complet negru, pe dedesubt.

View this post on Instagram

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÎN TEHERAN
SPUNEM ADIO ZBORURILOR LOW COST?
ȘICANELE DINTRE BIDEN ȘI TRUMP CONTINUĂ
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CE FACE UN LIDER BUN?

Agentul lui Choupette, Lucas Berullier de la My Pet Agency, a declarat că, deși a considerat că ținuta lui Leto a fost cu siguranță bună”, nu a fost aspectul preferat al lui Choupette din seara respectivă. Nu cred că a fost preferatul ei în sensul că lui Choupette nu-i plac rivalii”, a declarat acesta pentru Insider. Ea este foarte feroce. Este foarte competitivă. Seamănă foarte mult cu Karl”.

Berullier crede că, dacă Choupette l-ar fi văzut pe Leto în costumul său în persoană, pisicuța l-ar fi snobit”. S-ar fi prefăcut că [Leto] nu contează, că nu este relevant pentru că nu este adevărata Choupette”, a adăugat el.

Doja Cat a purtat, de asemenea, o ținută inspirată de pisici la Met Gala, completată cu proteze faciale pentru a-i face trăsăturile să semene mai mult cu cele ale unei feline. Cu toate acestea, se pare că Choupette nu a comentat look-ul. Potrivit lui Berullier, unul dintre look-urile preferate ale lui Choupette în această seară a fost cel al lui Kim Kardashian, deoarece au avut o conexiune puternică” în timpul întâlnirii” lor de săptămâna trecută la Paris.

Citește și