• Orlando Bloom a lăudat-o pe logodnica sa Katy Perry pentru că aduce mereu lumină” după prestația ei de la concertul de încoronare.
  • Actorul a lipsit de la ocazia istorică, dar și-a susținut partenera de la distanță.
  • Pentru prestația sa, Perry a purtat o rochie de bal aurie cu mănuși de operă asortate, creată de regretata Vivienne Westwood.

Orlando Bloom a lăudat-o pe logodnica sa Katy Perry pentru că aduce mereu lumină” după prestația ei de la concertul de încoronare de duminică seara, 7 mai. Cântăreața piesei Firework” a interpretat piesele sale de succes în onoarea încoronării regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla în acest weekend la Castelul Windsor, scrie The Independent.

În urma spectacolului, Bloom, care este logodit cu Perry din 2019 și are împreună cu ea un copil, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant despre prestația ei. Pe contul său de Instagram, starul din Pirații din Caraibe” a postat o fotografie cu imaginea unui tigru creat de drone care a apărut deasupra scenei în timpul cântecului Roar” al lui Perry și o altă fotografie cu cântăreața radiind în timpul prestației sale.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI

El a scris în descriere: Extrem de mândru de tine, dragostea mea. Întotdeauna aduci lumina”.
Perry a părut să împărtășească marele moment cu soțul ei, răspunzând la postarea lui cu un comentariu: Lumina noastră”. Bloom a comentat, de asemenea, la postarea lui Perry despre concertul de încoronare și a spus că este atât de mândru” de ea.

Jurata de la American Idol este ambasador al British Asian Trust, după ce a fost numită de rege în 2020. În timp ce Perry a participat, de asemenea, la ceremonia de încoronare de sâmbătă, 6 mai, Bloom a fost absent de la evenimentul istoric.

Pentru prestația sa, Perry a purtat o rochie de bal aurie cu mănuși de operă asortate, creată de regretata Vivienne Westwood. Mai târziu, ea a dezvăluit un bilet special brodat pe interiorul bustierei sale, pe care scria KATY PERRY. CHARLES III. 2023. VW”. O mică coroană a fost, de asemenea, cusută lângă numele regelui.

Citește și