• Twitter va elimina conturile care sunt inactive de câţiva ani.
  • Utilizatorii ar trebui să se conecteze la contul lor cel puţin o dată la 30 de zile pentru a evita eliminarea definitivă.
  • Twitter și-a schimbat politicile de conținut, anunțând că se va baza mai mult pe inteligența artificială pentru a modera postările de pe platformă.

Twitter va elimina conturile care sunt inactive de câţiva ani, a anunţat CEO-ul companiei, Elon Musk, într-un tweet publicat luni, scrie The Independent.

Musk a precizat că utilizatorii de pe platformă ar putea observa o scădere a numărului de urmăritori.

,,Este important să lăsăm libere anumite conturi abandonate” , a declarat multimiliardarul.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Utilizatorii ar trebui să se conecteze la contul lor cel puţin o dată la 30 de zile pentru a evita eliminarea definitivă din cauza inactivităţii prelungite.

Răspunzând unui utilizator, șeful Tesla și SpaceX a spus că mai multe nume de utilizator vor deveni disponibile ca urmare a acestei mișcări.

La începutul acestei luni, Musk ,,a ameninţat” să reatribuie contul de Twitter al National Public Radio unei alte companii, după ce radiodifuzorul public a încetat să mai posteze conţinut pe cele 52 de fluxuri oficiale Twitter, în semn de protest împotriva unei etichete Twitter care sugera implicarea guvernului în conţinutul său editorial.

Twitter a eliminat luna trecută bifă albastră de verificare din profilul a mii de oameni, inclusiv celebrităţi, jurnalişti şi politicieni cunoscuţi.

Musk a inclus verificarea contului o parte a abonamentului Blue al Twitter, o mişcare despre care a spus că va aborda problema conturilor bot de pe platforma de social media.

De asemenea, Twitter și-a schimbat politicile de conținut, anunțând că se va baza mai mult pe inteligența artificială pentru a modera postările de pe platformă.

Citește și

FOTO. Prietenul lui Harry și Meghan a postat o imagine de ziua lui Archie. Prințul a fost surprins uitându-se la un tablou cu Prințesa Diana

Ce reacție au avut Prințesa Charlotte și Prințul George când tatăl lor, Prințul William, a urcat pe scenă la concertul de încoronare

Familia regală este compusă din membri pe care mulți s-ar putea să nu-i cunoască. Cine sunt aceștia