• Înregistrările de pe telefoane mobile de pe stradă au arătat mai multe mașini în flăcări.
  • Epava unei mașini părea să fie în mijlocul drumului îngust.
  • Nu a fost imediat clar ce a provocat explozia din orașul, unde locuiesc 1,3 milioane de oameni.

Vehiculele sunt în flăcări în centrul orașului Milano după o explozie, potrivit rapoartelor. Sky TG24 a raportat că explozia ar fi venit de la o dubă din oraș, scrie Sky News. Cel puțin cinci mașini și patru mopede erau aprinse, focul dogorind fațadele clădirilor de pe stradă – inclusiv apartamente și o farmacie.

Mai multe vehicule sunt cuprinse de flăcări, cu penele de fum negru și gros care se ridică deasupra epavei. O școală și un azil de bătrâni din apropiere au fost evacuate. Primarul orașului, Giuseppe Sala, a spus că șoferul dubei a spus pompierilor că focul a pornit în motor.

Înregistrările de pe telefoane mobile de pe stradă au arătat mai multe mașini în flăcări. Epava unei mașini părea să fie în mijlocul drumului îngust.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Nu au fost disponibile imediat alte detalii. Nu a fost imediat clar ce a provocat explozia din orașul, unde locuiesc 1,3 milioane de oameni.

Explozia a venit în dimineața după o ciocnire uriașă în semifinalele Ligii Campionilor între două cluburi de fotbal din oraș – Inter Milano și AC Milan. Cele două cluburi împart un stadion și o rivalitate intensă, istorică. Nu a existat nicio sugestie că explozia ar fi fost legată de meci.

Citește și: