• Elon Musk a încetat să mai posteze pe Twitter din 29 mai, punând astfel capăt seriei sale zilnice de postări.
  • Musk a stat trei zile fără să posteze pe Twitter, cea mai lungă pauză din iunie anul trecut.
  • Twitter este interzis în China, unde Musk s-a întâlnit cu înalți oficiali guvernamentali și a avut un festin cu 16 feluri de mâncare.

Călătoria lui Elon Musk în China a făcut ca CEO-ul Tesla să nu posteze pentru prima dată în acest an pe Twitter, informează Business Insider. Musk a postat pe platforma sa în fiecare zi din 2023 până pe 29 mai, cu o medie de 36 de postări zilnice în ultimele două săptămâni, pe Social Blade.

Într-un weekend, luna trecută, a trimis peste 100 de tweet-uri. Cea mai bogată persoană din lume – care a revendicat acel titlu miercuri – a stat aproape trei zile fără să scrie pe Twitter. Asta înseamnă că pauza lui Musk de la Twitter a fost cea mai lungă pauză de la platformă din iunie anul trecut, a raportat Bloomberg.

Pauza vine după ce CEO-ul Twitter, Linda Yaccarino, a încercat să-l convingă să nu mai scrie pe Twitter după ora 03.00 – un obicei pe care Musk însuși a recunoscut că ar trebui să-l oprească.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

În timp ce Twitter este interzis în China, oamenii adesea ocolesc acest lucru folosind rețele private virtuale sau VPN-uri. Reuters relatează că Musk s-a întâlnit cu al șaselea lider al Chinei, cel mai bine clasat, vicepremierul Ding Xuexiang. Agenția de presă a raportat anterior că s-a întâlnit cu alți trei miniștri guvernamentali și s-a bucurat de un festin generos cu 16 feluri.

Citește și: