• Mark Zuckerberg a dezvăluit noul Meta Quest 3, cu doar câteva zile înainte de lansarea mult așteptată a căștii de realitate virtuală de la Apple.
  • Noua versiune a Quest are o rezoluție grafică mai mare, o performanță mai bună și un design mai subțire și mai confortabil, a afirmat Meta.
  • Meta Quest 3 va costa 499,99 USD pentru opțiunea de 128 GB, cu posibilitatea de a plăti pentru mai mult spațiu de stocare.

Mark Zuckerberg a dezvăluit noul Meta Quest 3, cu doar câteva zile înainte de lansarea mult așteptată a căștii de realitate virtuală de la Apple. Noua versiune a Quest are o rezoluție grafică mai mare, o performanță mai bună și un design mai subțire și mai confortabil, a afirmat Meta.

Noua versiune a căștii va fi lansată în cursul acestui an, a declarat Meta, iar multe lucruri au rămas neanunțate despre noua cască, inclusiv detaliile complete ale cipului care o va alimenta. Zuckerberg a sugerat că mai multe detalii despre noua cască vor fi dezvăluite la conferința „Connect” a Meta, care va avea loc pe 27 septembrie, scrie The Independent.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Deși Meta și Zuckerberg nu au abordat zvonurile răspândite conform cărora Apple ar urma să își lanseze propria cască, dezvăluirea pare să fi fost programată pentru a încerca să devanseze dezvăluirea acestui produs.

Apple va organiza luni evenimentul Worldwide Developers Conference, în cadrul căruia se așteaptă să lanseze în lume propriul headset. La fel ca noul Meta Quest 3, se așteaptă ca setul de căști Apple să se concentreze pe grafică și pe un design confortabil, destinat utilizărilor atât în jocuri, cât și în funcții sociale.

Meta Quest 3 va costa 499,99 de dolari pentru opțiunea de 128 GB, cu posibilitatea de a plăti pentru mai mult spațiu de stocare. Meta Quest 2 va beneficia, de asemenea, de o reducere de preț, iar acesta și Quest Pro vor primi actualizări de software care, potrivit Meta, ar trebui să îmbunătățească performanța acestei căști.

Quest 2 și Quest Pro vor rămâne în gama Meta și vor continua să primească actualizări software, a precizat Meta.

Citește și