• Nu vă vom lăsa să impuneți o agendă asupra copiilor noștri”, a spus el, în aplauzele mulțimii din Lexington.
  • DeSantis se află pe locul al doilea în sondajele republicane, dar majoritatea mediilor plasează diferența în jurul a 30 de puncte.
  • Vineri, DeSantis a făcut campanie în statul în care se află alți doi candidați, fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley și senatorul american Tim Scott.

Un bărbat din Carolina de Sud l-a numit vineri pe Ron DeSantis fascist nenorocit”. În replică, guvernatorul Floridei și candidatul republican la președinția SUA a spus Da, bine, mulțumesc, chiar îți mulțumesc”. Nu vă vom lăsa să impuneți o agendă asupra copiilor noștri”, a spus el, în aplauzele mulțimii din Lexington. Vom lua apărarea copiilor noștri. Ne vom asigura că o vom face cum trebuie”, scrie The Guardian.

DeSantis se află pe locul al doilea în sondajele republicane, dar majoritatea mediilor plasează diferența în jurul a 30 de puncte. Vineri, DeSantis a făcut campanie în statul în care se află alți doi candidați, fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley și senatorul american Tim Scott.

În momentul în care bărbatul l-a jignit, guvernatorul discuta despre politici care includ restricții privind predarea subiectelor legate de rasă, gen și LGBTQ+. Părinții au dreptul fundamental de a direcționa educația și creșterea copiilor lor”, a spus el. Sistemele școlare sunt importante, dar ele sunt acolo pentru a sprijini acea comunitate”.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Lipsa percepută a lui DeSantis de abilități politice interpersonale și de vânzare cu amănuntul a fost remarcată pe scară largă, pe fondul interacțiunilor ciudate cu alegătorii și reporterii. Raportând evenimentul din Lexington, Associated Press a remarcat că soția lui DeSantis, Casey, i s-a alăturat pe scenă pentru o discuție mai lejeră”.

Politicile educaționale ale lui DeSantis au atras atenția. O luptă potențial costisitoare cu Disney s-a născut din opoziția gigantului din domeniul divertismentului față de așa-numita lege nu spune gay” aplicată în școlile publice. Recent, obiecția unei mame a dus la înlăturarea de la o școală din Miami Lakes a cărții The Hill We Climb, scrisă de tânăra poetă de culoare Amanda Gorman și citită la inaugurarea lui Joe Biden.

Citește și