• Paella cu fructe de mare, obraz de vită, carne de prepeliță cu dulceață de caise, guacamole, quesadilla, tortillia, tartar de somon sau coadă de taur.
  • O explozie de gusturi ca-n cele mai bune restaurante din Spania, găsești la Pata Negra, din București.
  • În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune și prietenie.

Pentru toată experiența oferită, restaurantul a fost recompensat cu un premiu pe care l-a primit chiar de la Ambasadorul Spaniei în România.

„Ei ne gătesc mereu, în fiecare zi, de ani de zile, deci este o recunoaștere a excelentei munci pe care ei o depun în ceea ce privește bucătăria spaniolă, dar cea autentică. Poți să ai certitudinea că ceea ce mânânci e într-adevăr gătit cu produse din Spania, și în stilul în care spaniolii o fac. De aceea am oferit această recunoaștere” , spune Don Jose Antonio Hernandez Perez, ambasadorul Spaniei în România.

În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune și prietenie. Angi, cea care a transformat Pata Negra în „acasă” pentru clienții ei, și cea care pune la cale rețetele magice, îți spune cum a reușit: „Tot timpul trebuie să ne depășim, să țintim mai sus, să vrem să satisfacem gusturile clienților cât mai mult și cât mai des. Fiecare preparat are felul lui de a fi pregătit. Unul dintre cele mai grele ar fi coada de taur pentru care chemăm aproape toată echipa. Noi nu vrem ca oamenii să-l privească ca pe un restaurant, vrem o masă prietenească.”

Recomandări

ALERTĂ ÎN KOLN
UNDE MERGI ÎN WEEKEND?
ND SE VREA ȘEF LA JUSTIȚIE
TRUMP VORBEȘTE CU PUTIN
CÂȚI BANI PIERDE ROMÂNIA DIN PNRR?
ND ÎL FELICITĂ PE NAWROCKI

WRS a călătorit prin toate colțurile Spaniei și a încercat toate mâncărurile. Cu toate astea, tot Pata Negra rămâne locul în care revine din nou, și din nou, cu aceeași plăcere: „Aici chiar simți că ești cumva într-o mică ambasadă a spaniei din punct de vedere gastronomic. ”

Pata Negra folosește ingrediente proaspete, prepararea unora dintre mâncăruri durează chiar și câte 3 zile, iar rețetele folosite sunt de multe ori rețete ale preparatelor din restaurantele Spaniei cu stele Michelin. „Preparatele Pata Negra sunt întotdeauna surprinzătoare” , spune un client.

Citește și: