• Jocul urmează să fie lansat pe PlayStation 5, Xbox Seria X / S și PC.
  • Ubisoft a împărtășit câteva imagini suplimentare de gameplay într-un videoclip de 6 minute.
  • Jocul este o experiență de acțiune-aventură și are o poveste complet nouă.

Avatar: Frontiers of Pandora de la Ubisoft, un joc video din franciza cinematografică de succes a lui James Cameron, va fi lansat pe 7 decembrie, a anunțat luni compania în cadrul evenimentului Ubisoft Forward. Pe lângă câteva detalii despre povestea jocului, un nou trailer a arătat câteva imagini din acțiune și aventură. Pe lângă faptul că vei explora lumea plină de culoare a Pandorei în calitate de Na’vi, vei face parașutism și vei trage cu arma, scrie The Verge.

Jocul este o experiență de acțiune-aventură și are o poveste complet nouă. În această nouă poveste de sine stătătoare, jucați ca Na’vi și porniți într-o călătorie prin Western Frontier, o parte inedită a Pandorei”, se arată pe site. Explorează o lume vie și reactivă, locuită de creaturi unice și personaje noi, și respinge forțele formidabile ale RDA care o amenință.” De asemenea, poți juca întreaga poveste cu un prieten în modul cooperativ online.

Ubisoft a împărtășit câteva imagini suplimentare de gameplay într-un videoclip de 6 minute. Ubisoft a împărtășit un prim trailer pentru joc în iunie 2021 și, în timp ce jocul a fost inițial programat să fie lansat cândva în 2022 – poate pentru a se alinia cu lansarea din decembrie 2022 a jocului Avatar: The Way of Water – Ubisoft l-a amânat în iulie pentru a veni cu ceva care este perfect”, a declarat CEO-ul Yves Guillemot în cadrul unei teleconferințe privind câștigurile.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Citește și: