• O firmă australiană de project management a intentat un proces împotriva Twitter la un tribunal din SUA.
  • Compania privată Facilitate Corp solicitând plăți cumulative de aproximativ 665.000 de dolari americani.
  • Twitter nu ar fi plătit facturi pentru lucrări efectuate în patru țări, potrivit documentelor depuse la tribunal.

O firmă australiană de project management a intentat un proces împotriva Twitter la un tribunal din SUA, solicitând plăți cumulative de aproximativ 665.000 de dolari pentru presupusa neplată a facturilor pentru lucrări efectuate în patru țări, potrivit documentelor depuse la tribunal, scrie CNN.

Compania privată Facilitate Corp, cu sediul la Sydney, a depus la 29 iunie acțiunea în instanța districtuală din Statele Unite pentru Districtul de Nord al Californiei, susținând că a încălcat contractul din cauza faptului că Twitter nu i-a plătit facturile.

Procesul intentat de firma australiană este cel mai recent care invocă neplata facturilor și a chiriei împotriva Twitter (TWTR) de când Elon Musk a cumpărat platforma de socializare pentru 44 de miliarde de dolari anul trecut.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
LA UN SWIPE DISTANȚĂ

Ce alte companii au dat dat în judecată Twitter

Compania a declarat că, din 2022 până la începutul anului 2023, a instalat senzori în birourile Twitter din Londra și Dublin, a finalizat amenajarea unui birou în Singapore și a curățat un birou din Sydney.

Pentru aceste lucrări, Twitter a datorat companiei aproximativ 203.000 de lire sterline (257.000 de dolari), 546.600 de dolari americani (404.000 de dolari) și, respectiv, 61.300 de dolari australieni (40.700 de dolari), a precizat Facilitate.

Facilitate a declarat că solicită despăgubiri compensatorii într-o sumă care urmează să fie stabilită la proces, cheltuieli de judecată și dobânzi la rata maximă legală.

În luna mai, o fostă firmă de relații publice a intentat un proces la un tribunal din New York, afirmând că Twitter nu și-a plătit facturile, în timp ce la începutul acestui an, firma de consultanță Innisfree M&A, cu sediul în SUA, a dat-o în judecată, cerând aproximativ 1,9 milioane de dolari pentru ceea ce a spus că sunt facturi neplătite după ce a consiliat Twitter cu privire la achiziția sa de către Musk.

Crown Estate din Marea Britanie, o afacere comercială independentă care gestionează portofoliul de proprietăți aparținând monarhiei, a început în ianuarie o procedură judiciară în legătură cu o presupusă chirie neplătită la sediul Twitter din Londra.

Citește și