• Pulberea albă găsită în interiorul Casei Albe duminică seara a fost identificată ca fiind cocaină, în urma unui test preliminar.
  • Rapoartele inițiale au indicat că substanța a fost descoperită într-o bibliotecă.
  • Purtătorul de cuvânt al Serviciilor Secrete a declarat că „o anchetă privind cauza și modul” în care substanța a intrat în Casa Albă a fost demarată.

Pulberea albă găsită în interiorul Casei Albe a fost identificată ca fiind cocaină, în urma unui test preliminar, relatează The Guardian. Duminică seara a fost declanșată o alertă de securitate, urmată de o evacuare a clădirii. Cocaina a fost depistată în timpul unui control de rutină.

Rapoartele inițiale au indicat că substanța a fost descoperită într-o bibliotecă. Associated Press a relatat ulterior că „pudra” albă a fost găsită „într-o zonă accesibilă grupurilor de turiști, nu într-un anumit birou din Aripa de Vest”, citând doi oficiali care nu au fost autorizați să vorbească despre anchetă.

Anthony Guglielmi, purtătorul de cuvânt al Serviciilor Secrete, a declarat pentru Washington Post că a fost demarată „o anchetă privind cauza și modul” în care substanța a intrat în Casa Albă. Aceasta nu ar fi prima dată când drogurile pătrund la Casa Albă. Rapperul Snoop Dogg a declarat că a fumat marijuana într-o baie în 2013, iar Willie Nelson a mărturisit că a fumat un joint pe acoperișul Casei Albe, în timpul președinției lui Jimmy Carter.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și