• Damon a povestit în cadrul unui interviu despre farsele pe care le-a făcut Brad Pitt lui George Clooney.
  • Clooney s-a dat drept Brad Pitt și a trimis mesaje funny altor actori de la Hollywood.
  • Goerge Clooney a făcut o campanie amuzantă de promovare pentru Matt Damon.

Știi că sunt prieteni buni atunci când își permit să-și facă farse de excepție. George Clooney este cunoscut pentru că face farse memorabile tuturor colegilor săi, fără vreo excepție. Însă, Brad Pitt a decis să facă același lucru pe platourile de filmare ale filmului lor, Ocean’s Twelve, scrie FandomWire.

Sursă: People

Personajul secundar din „Oppenheimer” a dezvăluit, în cadrul unui interviu, cum a fost păcălit de Clooney. În timpul filmărilor pentru „Ocean’s Twelve”, Pitt a trimis o scrisoare echipei italiene de filmare din care făcea parte George. Scrisoarea era semnată cu numele „Domnului Ocean”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Cum l-a păcălit Brad Pitt pe George Clooney

Amintindu-și incidentul, Matt Damon, care a făcut parte din Ocean’s Twelve, a declarat că Pitt a scris o scrisoare pompoasă în italiană echipei de filmare, pretinzând că este George Clooney. După întâmplare, echipa a început să-l ignore pe Clooney pe platourile de filmare.

Clooney, deși furios că a fost păcălit, a trebuit în cele din urmă să admită că Brad Pitt a reușit să-l păcălească și s-a răzbunat pentru toate momentele în care el și ceilalți colegi de platou au fost puși în aceeași situație.

Citește și