• „The Idol” și-a încheiat primul sezon – și singurul – la începutul lunii iulie.
  • Lily-Rose Depp și The Weeknd au rolurile principale în serialul „The Idol”.
  • „The Idol” prezintă iubirea dintre o artistă în plină ascensiune și un guru de self-help.

După mai multe zvonuri, HBO a confirmat: serialul „The Idol” nu va avea un al doilea sezon. Producția nu a dus lipsă de controverse, dar a primit și aprecieri.

„The Idol” și-a încheiat primul sezon – și singurul – la începutul lunii iulie, după doar cinci episoade, mai puține decât erau planificate inițial, adică șase. După două luni, un purtător de cuvânt al HBO a anunțat, într-o declarație pentru Variety, că, după multă gândire și analize, compania, creatorii și producătorii serialului au decis să nu avanseze cu un al doilea sezon.

Totuși, „The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare seriale originale ale HBO și suntem mulțumiți de răspunsul puternic al publicului”, a mai spus el. Vestea nu este tocmai o surpriză. „The Idol” este un serial controversat, care a împărțit cinefilii în două – cei care l-au apreciat și cei care l-au criticat din cauza conținutului sexual. Încă din primele episoade, cinefilii au văzut revenge porn, intrigi și escrocherii care amintesc de prețul faimei. Premiera de la Cannes, care i-a adus pe marile ecrane pe Lily Rose Depp și The Weeknd, a fost primită cu entuziasm de către mulțimea din sală. Serialul a fost aplaudat în picioare vreme de mai bine de cinci minute.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU

Serialul o are pe Lily Rose-Depp în rolul celei mai mari vedete pop din lume, a cărei relație cu un guru și lider al unui cult secret o conduce pe o cale întunecată. Cu o acțiune plasată în lumea industriei muzicale, plină de băutură, destrăbălare, orgii și consum de droguri, serialul vrea să ofere „the sleaziest love story in all of Hollywood”. A fost cel mai îndrăzneț rol al fiicei lui Johnny Depp, iar asta a atras multe reacții negative și comentarii răutăcioase pe social media.

Citește și: