• Fiica cea mare a Regelui Norvegiei, Prințesa Märtha Louise, se va căsători cu șamanul Durek Verrett.
  • Cuplul, care a făcut un turneu în 2019 sub numele de „Prițesa și Șamanul”, a stârnit controverse în rândul populației norvegiene.
  • Deși prințesa Märtha Louise este primul copil al regelui Harald al V-lea, fratele ei, prințul moștenitor Haakon, îi va succeda tatălui său ca rege.

Fiica cea mare a Regelui Norvegiei, Prințesa Märtha Louise, se va căsători cu partenerul ei de la Hollywood, șamanul Durek Verrett. Cuplul a anunțat că evenimentul regal va avea loc vara viitoare, scrie Associated Press.

Regele Harald al V-lea a declarat că familia sa a fost „încântată să-l primească” pe Verret ca viitor membru al familiei. Acesta este din California și pretinde că este un șaman din a șasea generație. Prințesa norvegiană își poate urmări descendența până la regina Victoria a Marii Britanii.

În ultimii ani, prințesa Märtha Louise, în vârstă de 51 de ani, a spus că poate vorbi cu îngerii, în timp ce Verret, în vârstă de 48 de ani, susține că poate comunica cu o gamă largă de spirite, folosește medicina antică și are un medalion care ajută la alungarea energiilor rele și a vrăjilor.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Nunta va avea loc pe 24 august la Geiranger, apreciat pentru peisajul tipic norvegian printre munți și fiorduri.

Citește și: