• Google a depus eforturi pentru a aduce inteligența artificială în suita sa de instrumente.
  • AI aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate.
  • Google a lansat Lens in Maps, o versiune mai avansată a funcției sale.

Google a introdus joi o actualizare majoră pentru Maps, adăugând o serie de caracteristici noi care fac aplicația și mai puternică, scrie Digital Trends. În ultimele luni, compania a depus eforturi susținute pentru a aduce inteligența artificială în suita sa de instrumente.

Noua funcție Immersive View for Routes (Vizualizare imersivă pentru rute), de exemplu, folosește AI pentru a aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate.

Să spunem că doriți să mergeți cu bicicleta de-a lungul apei până la Palatul Artelor Frumoase din San Francisco”, a declarat Chris Phillips de la Google într-o postare pe blog în care a prezentat noile caracteristici. Trebuie doar să solicitați indicații de mers cu bicicleta, apoi atingeți previzualizarea Immersive View pentru a vă vedea traseul într-o vedere uimitoare, multidimensională, de la început până la sfârșit.”

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
REPETENȚII...DE LA COADA EUROPEI
EUROPA OFERĂ EMOȚIE, SUA ACȚIUNE

Google a lansat, de asemenea, Lens in Maps, o versiune mai avansată a funcției existente de căutare cu vizualizare în direct. Lens in Maps utilizează inteligența artificială și realitatea augmentată pentru a vă ajuta să vă orientați atunci când ajungeți la o nouă destinație. Puteți face acest lucru prin simpla selectare a pictogramei Lens din bara de căutare și ridicarea telefonului pentru a găsi informații despre facilități precum bancomate, stații de transport în comun, restaurante, cafenele și magazine.

Citește și