• Regele Charles al III-lea a enumerat politicile pe care Rishi Sunak speră să le ducă la bun sfârșit înainte de inevitabilele alegeri din următoarele 12-14 luni.
  • Una dintre cele mai importante probleme de pe ordinea de zi este interzicerea fumatului.
  • În conformitate cu legea propusă, celor născuți la 1 ianuarie 2009 sau după această dată li s-ar interzice să cumpere tutun sau țigări.

Planurile de interzicere a fumatului în Marea Britanie au fost confirmate în discursul Regelui Charles al III-le, care a apărut astăzi în Camera Lorzilor pentru deschiderea oficială a Parlamentului.

În timpul anunțului său, primul de când a urcat pe tron în urma decesului reginei Elisabeta a II-a anul trecut, regele în vârstă de 74 de ani a discutat despre activitățile guvernului pentru anul următor. Regele Charles al III-lea a enumerat politicile pe care Rishi Sunak și cabinetul său speră să le ducă la bun sfârșit înainte de inevitabilele alegeri din următoarele 12-14 luni.

Pe lângă criminalitate, una dintre cele mai importante probleme de pe ordinea de zi este interzicerea fumatului, care a fost anunțată la începutul acestui an. În conformitate cu legea propusă, celor născuți la 1 ianuarie 2009 sau după această dată li s-ar interzice să cumpere tutun sau țigări.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Dacă vrem să facem ceea ce este corect pentru copiii noștri, trebuie să încercăm să-i împiedicăm pe adolescenți să se apuce de fumat”, a declarat Sunak la acea vreme. Pentru că, fără o schimbare semnificativă, mii de copii vor începe să fumeze în anii următori și își vor vedea viețile scurtate din această cauză.”

Regele Charles al III-lea a declarat că guvernul va introduce o legislație pentru a crea o generație fără fum de țigară prin restricționarea vânzării de tutun … și prin restricționarea vânzării și comercializării țigărilor electronice către copii”.

Citește și: