• Keanu Reeves a fost jefuit în propria sa locuință din Hollywood Hills, iar infractorii au fugit cu o armă de foc.
  • Acest incident se alătură altor tentative de jaf, inclusiv cazul din 2014 când doi intruși au fost găsiți dormind și facând duș în casa actorului.
  • Reeves și partenera sa au obținut un ordin de restricție împotriva unui individ care a pretins că este rudă și a intrat repetat în casa lor între noiembrie 2022 și ianuarie 2023.

Keanu Reeves, celebrul actor de la Hollywood, a fost ținta unui jaf în propria sa casă din Hollywood Hills în această săptămână, conform informațiilor furnizate de media locală. Departamentul de Poliție din Los Angeles a primit un apel la ora 19:00 referitor la posibili intruși la proprietatea starului din „Matrix”.

Chiar dacă inițial nu s-a descoperit nicio persoană, o alarmă ulterioară a adus forțele de ordine înapoi la casa actorului în jurul orei 01:00, în urma unui apel anonim. Conform surselor, camerele de supraveghere au surprins mai mulți bărbați cu măști de schi spărgând o fereastră și pătrunzând în proprietate, aceștia reușind să fugă înainte de sosirea poliției. Se pare că au reușit să sustragă o armă de foc, iar ancheta este în desfășurare, scrie Business Insider.

Acest incident nu este prima întâlnire a casei lui Keanu Reeves cu infractorii. În anul 2014, actorul s-a confruntat cu doi intruși în decursul a doar două zile. La prima ocazie, Reeves a descoperit o femeie dormind în biblioteca sa, iar a doua zi, o altă persoană a intrat în proprietate, făcându-și chiar un duș și înotând în piscina actorului. Starul și partenera sa au obținut anterior un ordin de restricție împotriva unui individ care pretindea că este un rudă și care a pătruns în casa lor de șase ori între noiembrie 2022 și ianuarie 2023.

Recomandări

ANORA IA PALME D'OR LA CANNES
NICKI MINAJ, ARESTATĂ PE UN AEROPORT
RUSIA ATACĂ UN SUPERMARKET DIN HARKOV
NADAL, RETRAGERE SAU NU?
C.E. CERE SUSPENDAREA UNOR MEDICAMENTE
FANII LUI TAYLOR SWIFT DOBOARĂ UN GARD ÎN LISABONA

În ciuda acestor incidente nefericite, Keanu Reeves rămâne o figură iconică în lumea cinematografiei, iar autoritățile continuă să investigheze ultimul episod al jafurilor la locuința sa.

Citește și