• Putin vorbeşte cu Xi despre noua ordine mondială, multipolară.
  • Secretarul britanic al Apărării: Lumea este în faza de pre-război.
  • Rusia, China, Iranul şi Coreea de Nord se pregătesc de război.

Astăzi se împlinesc 100 de ani de la moartea lui Lenin, al cărui corp este conservat într-un mausoleu din centrul Moscovei. În tot acest timp, Rusia a amenințat constant soarta popoarelor europene, Putin fiind ultimul lider care a adus războiul în Europa și, la fel ca predecesorul Lenin, visează la o Nouă Ordine Mondială, la comanda așa-zisei Axei a răului, formată din Rusia, China, Coreea de Nord și Iran, o combinație de state totalitare militarizate.

Noua Ordine Mondială și Axa Răului

Sunt 100 de ani de teroare în Europa. Nu a fost niciodată democrație în Rusia, iar asta a influențat țările din estul Europei Rusia a trecut de la o dictatură comunistă la o dictatură putinistă, mult mai dură.
Putin visează la o Nouă Ordine Mondială. Președintele rus a lucrat îndeaproape cu Xi Jinping.

Sunt foarte multe voci care spun că toate evenimentele sunt conectate: de la invazia Rusiei în Ucraina, la atacul Hamas îmotriva Israelului, tensiunile dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, și faptul că Iranul a ajuns să aibă aproximativ 100 de kg de uraniu îmbunătățit și poate crea bombe atomice de nivel mic și mediu. Toate acestea sunt visul lui Putin de a crea o axă a răului care să se contrapună actualei ordini mondiale, guvernate de Carta ONU.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Citește și