• Mikaela Shriffrin este cea mai de succes schioare de până acum.
  • Aceasta se afla la jumătatea cursei când s-a accidentat.
  • La începutul lunii ianuarie, partenerul acesteia a suferit și el un accident grav pe pârtie.

Superstarul schiului american Mikaela Shiffrin – cea mai de succes schioare din toate timpurile – a fost transportată cu o ambulanță la o clinică locală în urma unei căzături în proba feminină de coborâre din Cortina d’Ampezzo, Italia, vineri. scrie CNN.

Shiffrin se afla la jumătatea cursei când a pierdut controlul și a zburat în plasele care înconjoară pârtia.

Shiffrin, în vârstă de 28 de ani, a fost văzută șchiopătând după coborâre, folosindu-se de schiuri pentru a se susține, în timp ce ieșea de pe pârtie înconjurată de personalul medical. Echipa US Ski & Snowboard Team a postat pe X, fostul Twitter, o actualizare a stării de sănătate a lui Shiffrin.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
PREVIZIUNILE LUI MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE

„Mikaela Shiffrin a fost dusă cu ambulanța la clinica din Cortina și este evaluată pentru o accidentare la piciorul stâng. Analizele inițiale arată că LCC și LCP par intacte. Mai multe detalii vor veni”, a postat echipa.

Incidentul vine după ce partenerul lui Shiffrin, schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde, a suferit un accident „brutal” la viteză maximă la un eveniment de Cupa Mondială la începutul lunii ianuarie.

Medicii l-au îngrijit pe Kilde înainte ca acesta să fie scos de pe pârtie cu un elicopter. Shiffrin s-a grăbit să-i fie alături la spital și a fost cu el când s-a trezit din operație.

Citește și