• Actorul și cântărețul Tyrese Gibson a declarat: Îmi pare rău că s-a întâmplat asta….. Rugăciuni, dragoste și lumină pentru tine și familia ta”.
  • În semn de omagiu, Snoop Dog a postat o serie de fotografii, inclusiv una cu fratele său și mama lor, cu legenda bac wit momma”.
  • Cauza morții va fi în așteptarea rezultatelor raportului toxicologic și ale autopsiei”, a precizat NBC News.

Fratele vitreg mai mic al lui Snoop Dogg, Bing Worthington, a murit, a anunțat rapperul american pe Instagram, scrie Sky News.

În semn de omagiu, el a postat o serie de fotografii, inclusiv una cu fratele său și mama lor, cu legenda bac wit momma”, în timp ce în alta a spus până când ne vom întâlni din nou”.

Snoop Dogg a împărtășit, de asemenea, un videoclip cu el împreună cu Worthington și alții, cu un mesaj în care spune că fratele său i-a făcut întotdeauna să râdem”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Cauza morții va fi în așteptarea rezultatelor raportului toxicologic și ale autopsiei”, a precizat NBC News.

Luna trecută, fiica starului în vârstă de 52 de ani, Cori Broadus, în vârstă de 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral grav. Alte celebrități au răspuns cu mesaje de condoleanțe în urma morții lui Worthington.

Actorul și cântărețul Tyrese Gibson a declarat: Îmi pare rău că s-a întâmplat asta….. Rugăciuni, dragoste și lumină pentru tine și familia ta”.

Cântăreața Tamar Braxton a spus: Îmi pare rău pentru toate pierderile tale, frate„. Worthington era producător muzical, fiind angajat de muzician pentru a lucra la proiecte de profil înalt la casa de discuri a rapperului, a precizat NBC.

Citește și