• Trump a declarat pentru Express: „Nu l-aș proteja. A trădat-o pe Regină. Asta este de neiertat. Ar fi pe cont propriu dacă ar depinde de mine”.
  • Trump a spus că Administrația lui Joe Biden a fost „prea amabilă” cu Ducele de Sussex.
  • Statutul de imigrant al prințului Harry a devenit subiectul unei dispute legale din partea Heritage Foundation.

Donald Trump a declarat că Prințul Harry va fi „pe cont propriu” dacă va câștiga un al doilea mandat în acest an, în timp ce fostul președinte l-a criticat pentru o trădare „impardonabilă” a Reginei Elisabeta a II-a. Trump a spus că Administrația lui Joe Biden a fost „prea amabilă” cu Ducele de Sussex de când acesta s-a mutat în America în 2020, scrie The Telegraph.

Vorbind sâmbătă la Conferința de acțiune politică conservatoare de lângă Washington DC, Trump a declarat pentru Express: „Nu l-aș proteja. A trădat-o pe Regină. Asta este de neiertat. Ar fi pe cont propriu dacă ar depinde de mine”.

În ceea ce privește abordarea lui Biden față de familia Sussex, el a adăugat: „Cred că au fost prea amabili cu el după ceea ce a făcut”.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE

Statutul de imigrant al Prințului Harry a devenit subiectul unei dispute legale din partea Heritage Foundation, un grup de reflecție conservator, care susține că acesta nu poate fi intrat legal în SUA deoarece a recunoscut că a luat droguri ilegale în cartea sa de memorii, Spare.

Consumul de droguri ilegale i-a împiedicat anterior pe unii cetățeni străini, printre care Nigella Lawson, să călătorească în SUA. Grupul de reflecție a susținut vineri în instanță că Guvernul SUA ar trebui să dezvăluie formularul de imigrare al Prințului Harry, care arată dacă acesta a declarat sau nu că a luat droguri, Departamentului pentru Securitate Internă (DHS).

În cartea sa de memorii, ducele a scris că a luat cocaină, marijuana și ciuperci psihedelice în tinerețe. El a spus că, în timp ce cocaina „nu a făcut nimic pentru mine”, marijuana „m-a ajutat cu adevărat”.

După ce a luat ciuperci psihedelice, el a spus că a crezut că unui coș de gunoi din baie i-a crescut un cap și se holba la el. Un avocat al Administrației Biden, care a contestat contestația, a declarat în fața tribunalului din Washington că recunoașterea de către Prinț a consumului de droguri din cartea sa nu este o „dovadă” că acesta a avut loc.

Citește și