• Regretatul actor, care a murit la vârsta de 54 de ani, și-a creat testamentul în 2009.
  • În document, el și-a exprimat dorința de a lăsa „majoritatea bunurilor sale unui trust”.
  • Lisa Ferguson și Robin Ruzan sunt enumerate ca fiind co-executorii testamentului.

Detaliile testamentului lui Matthew Perry au fost dezvăluite, arătând că starul a lăsat mai mult de 1 milion de dolari într-un fond pe care l-a înființat și pe care l-a numit după un personaj al lui Woody Allen, scrie Daily Star.

Regretatul actor, care a murit la vârsta de 54 de ani, și-a creat testamentul în 2009. În document, el și-a exprimat dorința de a lăsa „majoritatea bunurilor sale unui trust”.

Matthew a creat Alvy Singer Living Trust, pe care l-a numit după personajul Annie Hall al lui Woody Allen. Potrivit documentelor judiciare, bunurile personale ale lui Matthew au fost evaluate la „puțin peste 1 milion de dolari”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Lisa Ferguson și Robin Ruzan sunt enumerate ca fiind co-executorii testamentului. Matthew i-a trecut pe tatăl său, John Perry, și pe mama sa, Suzanne Morrison, ca beneficiari ai testamentului său, potrivit documentelor judiciare obținute de Page Six.

Caitlin Morrison, sora vitregă a actorului, și fosta iubită Rachel Dunn ar fi, de asemenea, beneficiare. Când Matthew și-a creat testamentul, a indicat că orice copii pe care îi avea nu vor avea „dreptul explicit” la averea sa.

Potrivit documentelor, Matthew avea proprietăți personale în valoare de 1.030.000 de dolari, „fără a se limita la bijuterii, mobilier și obiecte de mobilier, opere de artă și automobile”.

Matthew a murit în casa sa din Los Angeles, în Pacific Palisades, pe 28 octombrie 2023. Asistentul său l-a descoperit scufundat în cada sa cu hidromasaj și a încercat să îl scoată înainte de a suna la o ambulanță. Din păcate, a fost declarat mort la fața locului.

Citește și