In 2020 ai nevoie de dovezi că nu ești rasist. Cu toții ați auzit de scandalul de talie mondială ce poartă numele unui român: Colțescu. 

El arată așa, ca să-nțeleagă și nemicrobiștii: Pe o bancă se află doi oameni. Unul e negru, celălalt e alb.  Nu le știe numele. Unul dintre cei doi face o greșeală și trebuie sancționat. Arbitrul român de pe margine comunică cu arbitrul român din teren pentru a da o sancțiune. La intrebarea centralului „Care?” Colțescu zice: „Ăla negru”. 

Dacă greșea cel alb, ar fi zis : „Ăla alb”. Pielea este cel mai vizibil organ al omului.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

Dicționarul explicativ al limbii române scrie așa: (Despre oameni): „Care aparține rasei negridep. ext. cu pielea, părul, ochii de culoare închisă; brunet, oacheș.” Care va să zică: avem un dicționar rasist!

Șeful CNCD, care este alb și ungur, deși n-are nici o importnață cine e, spunea intrebat fiind despre acest accidentul futbolistic: “Utilizarea cuvântului negru este rasism.” Poftiiiim?! Atunci să cerem inlocuirea cuvântului și a culorii din toate evidențele lingvistice și magazinele de vopseluri. Să-i zicem: Cel care nu e alb. Să-l scoatem și pe Negru Vodă din istorie. Și lista dihoniei pare nesfârșită. 

E clar: Nu mai există cale de mijloc in secolul XXi.

Fraților, toți suntem copiii Pământului. Ca oile ciobanului nostru din bancul cu același nume: 

Ș-alea albe, Ș-alea negre.”