• Baron & Cabot a alcătuit un top al celor mai bune orașe pentru investiții imobiliare.
  • Chiriile la New York oferă beneficii de cel puțin 2%-3%.
  • La Tokio beneficiile de închiriere sunt de 4,5%.

Investițiile imobiliare oferă beneficii asigurate în anumite orașe. Un apartament la Londra, New York sau Dubai poate costa mult, dar în fiecare an valoarea crește cu câteva procente. Un clasament realizat de Baron and Cabot îți arată cele mai bune orașe pentru investiții imobiliare.

Care sunt cele mai potrivite orașe din lume pentru investiții imobiliare?

Londra, Marea Britanie – beneficii medii de închiriere: 4,1%.

New York si SIngapore – beneficii medii de închiriere: 2%-3%.

Recomandări

LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA

Tokyo, Japonia – beneficii medii de închiriere: 4,5%.

Dubai, Emiratele Arabe Unite – beneficii medii de închiriere: 2,22%-8,76%.

Shanghai, China – beneficii medii de închiriere: 5,4%-7%.

Sydney, Australia – beneficii medii de închiriere: 2,87%.

Ce oferă capitala Marii Britanii?

Londra oferă o piață imobiliară stabilă, cu o cerere constantă și o creștere semnificativă a prețurilor proprietăților. Factori cum ar fi statutul său de centru financiar global, rețeaua extinsă de transport și economia în expansiune atrag investitori din întreaga lume, făcându-l un loc ideal pentru investiții pe termen lung.

Din 1995 până în 2023, prețurile proprietăților din Londra au înregistrat o creștere de 619%, ceea ce o face o clasă de active deosebit de atractivă pentru investitorii care doresc atât venituri, cât și aprecierea capitalului pe termen lung. Preț mediu al proprietății: 523.000 lire sterline.

Care sunt avantajele investițiilor imobiliare în New York?

New York este o piață imobiliară vibrantă, cu o cerere mare și un spațiu limitat, ceea ce sporește valoarea proprietăților. Cu o creștere puternică economică și o ofertă limitată de locuințe, orașul oferă oportunități excelente pentru aprecierea capitalului și venituri din chirie. Preț mediu al proprietății: 712.967 dolari.

Aceeasi situatie se poate vedea la Tokyo, cu o economie puternică și o populație densă, oferă o piață imobiliară cu o cerere mare și posibilități de creștere a valorii proprietăților. Ratele scăzute ale dobânzii și politici guvernamentale favorabile investițiilor străine contribuie la atractivitatea sa pentru investitorii care caută venituri din închiriere și apreciere pe termen lung.

Dar sa nu uitam de Shanghai, China.

Oras cu o populație de 29.211.000 locuitori, beneficii medii de închiriere: 5,4%–7% și un preț mediu al proprietății: 4768 euro pe metru pătrat.