• Vrei să achiziționezi o locuință? Descoperă că prețurile sunt în creștere
  • Rata șomajului se menține sub 4% de doi ani, în Statele Unite
  • În decursul următorilor 10 ani, există posibilitatea ca ratele bancare să înregistreze creșteri
  • Jamie Dimon: „Prețul locuințelor sunt în creștere, prețul acțiunilor sunt în creștere”

Ești preocupat de inflație? Ei bine, potrivit lui Jamie Dimon, toate evenimentele care au loc la nivel global au un impact semnificativ asupra economiei. Și, în acest context, este crucial să știi cum să-ți gestionezi banii.

„Mă preocupă situația din Occident. Conflictul din Ucraina, amenințarea teroristă din Israel și complexitatea relațiilor dintre Rusia, Iran, Coreea de Nord și China reprezintă toate provocări majore ale vremurilor noastre.” afirmă Jamie Dimon director executiv al JPMorgan Chase.

Cu toate acestea, piața rămâne stabilă, iar nivelul salariilor este adecvat pentru satisfacerea cerințele consumatorilor.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

„Prețul locuințelor sunt în creștere, prețul acțiunilor sunt în creștere, locuri de luncă există, salariile sunt bune, astfel consumatorul este într-o formă destul de bună, deoarece si domeniul afacerilor merge bine, deoarece oamenii cheltuiesc.” spune Jamie Dimon.

Cu toate că situația economică este favorabilă în prezent, există posibilitatea ca inflația să înregistreze o creștere în următorii ani.

„Singurul aspect de care trebuie să fii precaut este faptul că o proporție semnificativă a veniturilor este influențată de cheltuielile fiscale. Acest lucru contribuie în mare măsură la creșterea actuală, iar pe termen lung, ar putea avea consecințe suplimentare, cum ar fi inflația, care s-ar putea să nu dispară așa cum speră oamenii.” adaugă Jamie Dimon.

Cum să te protejezi de inflație?

Te gândești cum poți să te protejezi de posibilele efecte ale unei creșteri a inflației? Este simplu! Fii responsabil și încearcă să nu te lași prins de confortul prezentului și să fii pregătit pentru viitor.

„Nu vă lăsați amăgiți sentimentul fals de siguranță, deoarece ceea ce pare bine azi nu înseamnă că va fi la fel și mâine. Încercați să faceți o distincție clară între astăzi și mâine” subliniază directorul executiv al JPMorgan Chase.

Citește și