• Aprinderea luminilor este o tradiție la Washington de zeci de ani.
  • Arborele din acest an este un molid norvegian de 12 metri de pe Ellipse, de la Casa Albă.
  • Casa Alba vrea să bată anul acesta toate recordurile în materie de surprize pregătite de sărbătorile de iarnă.

Casa Albă a intrat oficial în spiritul Sărbătorilor de iarnă, marcând începutul festivităților cu iluminarea solemnă a tradiționalului brad de Crăciun din parcul Ellipse. Evenimentul a fost condus de președintele Joe Biden, alături de soția sa, Jill, și vicepreședintele Kamala Harris. O mare mulțime de vizitatori s-au adunat pentru a asista la momentul plin de emoție.

Arborele ales pentru acest an este un molid norvegian impunător, având o înălțime de 12 metri. Plasat strategic pe Ellipse, în fața Casei Albe, pomul de Crăciun a devenit punctul central al atenției și al bucuriei colective. Momentul culminant al ceremoniei a fost numărătoarea inversă efectuată de președinte Biden. Împreună cu mulțimea entuziasmată, el a numărat de la cinci înainte ca pomul să înceapă să strălucească în lumini sclipitoare.

În discursul său, Joe Biden a transmis un mesaj călduros de Crăciun și a exprimat onoarea de a găzdui evenimentul.  Iluminarea pomului de Crăciun este o tradiție binecunoscută la Washington, desfășurată de zeci de ani, iar anul acesta Casa Albă pare hotărâtă să bată recorduri în materie de surprize pregătite pentru sărbătorile de iarnă. Evenimentul a adus o atmosferă plină de bucurie și spirit festiv în inimile tuturor celor prezenți, marcând începutul unei perioade pline de lumină și căldură în capitala Statelor Unite.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE
HARRY POTTER DAY

Citește și