• Un clujean a creat o casă ce poate fi montată oriunde
  • Locuinţa este construită în stil scandinav şi vine complet mobilată
  • Preţul casei modulare porneşte de la 30.000 de euro

Sătui de agitaţia oraşelor, românii se pot muta în mijlocul naturii, cu tot cu casă. Un designer din Cluj a creat o astfel de locuinţă modulară. E construită în stil scandinav și vine complet mobilată.

Prețul unei astfel de case porneşte de la 30.000 de euro.

„Casa noastră are 30 de metri pătraţi. Poţi să îţi alegi oricând ce fel de privelişte poţi să ai. Are o bucătărie complet amenajată cu absolut tot ce îţi doreşti şi o toaletă foarte mişto cu un geam foarte mare şi poţi să te bucuri în natură de un duş elegant şi modern”, explică marketing managerul proiectului, Alexandra Crăciun.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Construcția durează circa două luni

„Eu de multă vreme visam la aşa ceva. Nu o iau numai aşa ocazional. O să fie un loc să trăiesc acolo. Dacă eşti un om care ştii să drămuieşti banii, nu e o chestie greu de cumpărat. Care a fost prima ta impresie odată ce ai întrat în casă? Wow! A fost exact ce mă aşteptam”, spune Paula Rădulescu, care a cumpărat o astfel de casă.

„Modulară înseamnă că poţi să îţi cumperi de la 30 de metri pătraţi, la 60 şi chiar mai mare. Costă undeva de la 30.000 de euro în funcţie de opţiunile pe care le adaugi. Durează cam două luni de zile. Noi o facem aici la Cluj. Avem listă de aşteptare pentru ele”, a spus Alexandra Crăciun.