• 24% dintre adulții participanți la studiu spun că au hobby-uri diferite față de jumătatea lor.
  • În 1 din 6 cupluri (14% dintre respondenți), gustul muzical și genul filmelor favorite sunt diferite.
  • Studiu: 22% dintre adulți depun eforturi pentru a-și schimba interesele de dragul partenerului.

Se atrag sau nu opușii, în iubire? Cercetătorii au constatat recent că partenerii dintr-un cuplu din cinci recunosc că nu au nimic în comun.

24% dintre participanții la studiul efectuat pe 2.000 de adulți aflați într-o relație spun că au hobby-uri total diferite față de jumătatea lor. Dar diferențele nu se opresc la asta. 1 din 6 cupluri, mai exact 14% dintre adulți, spun că și gustul muzical este diferit.

 51% dintre ei consideră că arată foarte diferit ca înfățișare față de partener și spun că acest lucru a stârnit atracția în primul rând. Pe de altă parte, datele au mai constatat că partenerii din cuplu au gusturi asemănătoare la mâncare și la genul de evenimente la care preferă să meargă.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

 Potrivirea e mai mică în schimb când vine vorba de genurile de filme preferate sau locurile de muncă. În general, jumătate dintre cei intervievați au spus că aceste relații opuse chiar funcționează. Însă doar 22% dintre cei chestionați recunosc că depun eforturi conștiente pentru a-și schimba interesele de dragul partenerului.

Citește și: