• Producţia Universal ,,Minions: The Rise of Gru” a dominat box office-ul nord-american în weekendul de lansare.
  • Lungmetrajul a strâns venituri de 108 milioane de dolari şi se aşteaptă să atingă 127,9 milioane de dolari.
  • Filmul se întoarce la începuturile lui Gru care încearcă să se alăture unui grup de super-răufăcători, cunoscut sub numele Vicious 6.

Cel mai recent episod din seria de ,,Minions” a debutat în forţă în cinematografele nord-americane, cu încasări de 108,5 milioane de dolari, un total care ar putea ajunge la 127,9 milioane de dolari până luni şi până la sfârşitul weekendului prelungit cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations, informează CNN.

Filmul „Minions: The Rise of Gru”, a cărui difuzare a fost amânată de Universal doi ani din cauza pandemiei, explorează originile personajului principal al francizei, care, de la primul episod Despicable Me” (2010) a obţinut încasări de 3,7 miliarde de dolari la box-office, potrivit site-ului de specialitate IMDB.

Lungmetrajul se întoarce la începuturile lui Gru, personajul negativ al acestei serii care, adolescent şi înconjurat de o armată de minioni, încearcă să se alăture unui grup de super-răufăcători, cunoscut sub numele Vicious 6. Un proiect care, inevitabil, va merge prost.

Acum, cinematografele se pregătesc pentru ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai mari filme ale anului: Thor: Love and Thunder „. Cel mai recent film Marvel, în care Chris Hemsworth își reia rolul ,,God of Thunder” , ajunge în cinematografe în acest weekend.

Recomandări

SZIJJARTO ÎI APĂRĂ PE RUȘI
THE ECONOMIST ÎI IA INTERVIU LUI SCHOLZ
VON DER LEYEN NU RENUNȚĂ LA MELONI
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL