• Senzoria este cel mai nou concept de party lansat anul trecut
  • Spectacol de lumină, muzică şi cooking pentru cei prezenţi
  • Peste 900 de oameni au venit la festival

Senzoria, cel mai nou concept de party lansat în 2020, a făcut senzaţie ieri seară la Iaşi.

„Un vibe mult mai pozitiv faţă de anul trecut. Vremuri după pandemie, adică oamenii sunt mult mai bucuroşi să petreacă, mult mai puţine reguli, de altfel. Sunt foarte bucuroasă că şi Iaşiul a intrat pe harta festivalurilor în România”, a spus Ioana Covrig,

„Este prima data. Anul trecut nu am putut să vin, eram însărcinată. Anul acesta am venit împreună cu bebe. I-am cumpărat căşti pentru festival. Ne-a speriat ploaia un pic la început, dar iată că nu am plecat acasă”, a spus Anda.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Petrecăreții au avut parte de muzică mixată live, un cooking show, new media experience și arte vizuale duse la un alt nivel. De atmosferă s-au ocupat doi DJ extrem de îndrăgiţi.

„Energie, positivism, veselie. Toate lucrurile care te fac să te ridici, să ridici mâinile şi să te mişti”, a spus Chris Hype DJ.

„Pentru mine înseamnă prietenie. Întotdeauna când merg la un festival, mă aştept să am compania potrivită lângă mine, muzica potrivită”, a completat Manuel Riva.

Festivalul ţine o singură zi, dar cererea e din ce în ce mai mare. Așa că festivalul ar putea avea loc periodic, spune Ovidiu, organizatorul evenimentului.

„De la o ediţie la alta aducem elemente noi şi încercăm să creştem proiectul acesta şi sigur îl creştem de la o ediţie la alta pentru că de luna viitoare vom avea 2500 de participanţi, în august sperăm să avem 5000 de participanţi şi vrem să facem şi unul la iarnă, în zăpezi, cu focuri în butoaie”, a explicat Ovidiu Biber, organizatorul evenimentului.