• Festivalul Saga a trecut de prima noapte de spectacol.
  • Aleph News a pătruns în lumea Saga și a vorbit cu Dj-ul olandez Mike Williams.
  • După 2 ani de restricții toată lumea a avut liber la distracție.

Festivalul Saga a trecut de prima noapte de spectacol. Ieri te-ai bucurat la scena principală de show-ul lui Mike Williams, Dj Snake și Vali Bărbulescu, iar pe scena Heat au urcat Black Coffee, Fisher și mulți alții.

Aleph News a pătruns în lumea Saga și a vorbit cu Dj-ul olandez Mike Williams. Este cel mai cunoscut pentru colaborarea cu Tiësto și ca artist al Spinnin’ Records, care l-a recunoscut drept un ,,artist al viitorului„.

,,Te salut, România! Sunt Mike Williams, vă iubesc și ador să fiu iar aici. Și vă văd pe toți petrecând pe scenă la Saga! Vă mulțumesc pentru că îmi ascultații muzica. Și de-abia aștept să ne întâlnim„, a transmis artistul.

După 2 ani de restricții toată lumea a avut liber la distracție. Iar până pe 5 iunie poți să te bucuri de beat-urile verii, să îți etalezi outfiturile de festival și să cânți alături de cei dragi. Dacă îți era dor de toate astea, îți spun că artiștilor le-a fost și mai dor.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Vali Bărbulescu a fost unul dintre artiștii care au urcat aseară pe scenă și a mărturisit că încântă lumea cu mixajele sale de 30 de ani.

,,Sentimentul pe care îl ai atunci când primești înapoi de la oameni este incomparabil, pur și simplu. Anul acesta împlinesc 30 de ani de când mixez” a precziat Dj-ul.

Fiecare artist vine cu ceva diferit la Saga, dar unii dintre ei sunt poate mai populari decât ceilalți. Cel care a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album de muzică dance-electronică, Black Coffee a atras cu siguranță privirile fanilor.

Evenimentul a fost așteptat cu nerăbdare, mai ales că este cel care deschide oficial vara. Astăzi și mâine îi vei vedea în continuare pe Marshmallo, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, dar și multe alte nume internaționale.

Și nu uita că în fiecare seara cei de la Saga ți-au pregătit și un secret line-up.