• Regretata prințesă de Wales ar fi fost „uimită” în cazul în care Camilla ar fi devenit regină, spune autorul Christopher Andersen.
  • În timpul vieții sale, Prințesa Diana nu credea că fostul ei soț era „făcut pentru a fi rege”.
  • Înainte de moartea ei tragică din 1997, Prințesa de Wales s-a destăinuit despre viitorul rol de monarh al lui Charles în fața lui Jennie Bond, fost corespondent regal pentru BBC.

Christopher Andersen, autorul cărții „The King”, a declarat că Diana s-a întrebat dacă „Băiatul Minune”, așa cum îl numea pe Charles, ar putea prelua acest rol la momentul potrivit, scrie Fox News. „Diana a spus în mai multe rânduri că știa că nu va fi niciodată regină și că era convinsă că Charles nu va fi niciodată rege”, a explicat Andersen. „Ea credea foarte mult în semne, în semne și în semne și în vise, iar toate acestea îi spuneau că prințul William, nu Charles, îi va succeda Elisabetei a II-a. Ea s-a înșelat în privința asta și în privința multor alte lucruri”.

Andersen a remarcat că Diana ar fi fost probabil îngrozită de gândul că amanta fostului ei soț ar fi fost încoronată alături de el. Ea s-a referit la fosta Camilla Parker Bowles ca fiind „The Rotweiller”, a spus autorul. „Diana ar fi fost absolut uluită de gândul că Camilla s-ar fi căsătorit cu Charles, cu atât mai puțin că ar fi fost încoronată regină alături de el”, a mai adăugat el. „Ar fi fost de neconceput pentru ea, așa cum a fost și pentru noi toți, nu cu mult timp în urmă”.

În ciuda sentimentelor Dianei, Bond a spus că prințesa „a recunoscut puterea iubirii” dintre Charles și Camilla. „Într-una dintre conversațiile noastre private, ea mi-a spus că Camilla a fost și va fi întotdeauna dragostea vieții lui Charles și că relația lor a fost mai puternică decât orice căsătorie pe care ar fi putut-o face”, a scris Bond. „Mi-a spus că a acceptat faptul că Camilla a fost discretă și loială… și că poate că merita „o formă de recunoaștere”.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

Cea mai mare controversă din viața lui Charles a fost divorțul cu Diana, pe fondul poveștilor despre relația sa de lungă durată cu cea care avea să devină a doua sa soție. Mulți oameni încă își amintesc că Charles a recunoscut adulterul, cât și scurgerea informații despre conversațiile intime și jenante dintre cei doi. Lui Charles i-a luat ani de zile să se debaraseze de eșecul primei sale căsnicii, iar mulți oameni au acceptat-o greu pe Camilla.

„Diana a fost o adevărată originalitate, o forță a naturii, iar orice defecte ar fi avut nu au făcut decât să o facă mult mai accesibilă pentru omul de rând”, a împărtășit el. „Îi deranjează pe cei din conducerea regală să se gândească că, chiar și în timp ce se pregătesc să încoroneze un nou suveran, oamenii nu și-o pot scoate pe Diana din cap”.