• Eram ca și cum eram pregătită să devin serioasă.”
  • Priyanka a împărtășit că încă avea rezerve, explicând că unii dintre foștii ei erau puțin narcisiști”.
  • Am continuat să fac aceleași greșeli”, a spus ea.

Priyanka Chopra Jonas a oferit noi informații despre relația cu soțul ei, Nick Jonas, scrie People. Actrița, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre relația sa în cel mai recent episod al podcastului Armchair Expert, detaliind primele momente ale cuplului împreună înainte de a se lega în 2018. Eram într-o relație tumultoasă la acea vreme. Aveam prieteni comuni care nu voiau ca eu să fiu în relația mea și spuneau: Oh, și el e singur. El chiar nu este cu acea fată. A fost complicat”, a mărturisit Priyanka.

Fără a dezvălui numele fostului ei iubit, ea împărtășește că relația era aproape de final atunci când Nick, în vârstă de 30 de ani, ar fi continuat să-i trimită un mesaj Priyankăi prin Twitter în 2016, adăugând că nu a vrut să se implice atât de mult în acel moment.”

Aveam și eu vreo 35 de ani, iar Nick avea 25 de ani. I-am pus capăt într-un fel, pentru că am judecat cartea după copertă. Am spus: Vreau să mă așez la casa mea. Am fost acolo și am făcut lucrurile amuzante cu întâlnirile”, a spus Priyanka. Eram ca și cum eram pregătită să devin serioasă.” Deși cei doi nu aveau să se întâlnească în persoană decât cu o săptămână înainte de a participa împreună la Met Gala 2017 ca invitați ai lui Ralph Lauren, după ce au păstrat legătura doar prin mesaje”, Priyanka a împărtășit că încă avea rezerve, explicând că unii dintre foștii ei erau puțin narcisiști”.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Am continuat să fac aceleași greșeli”, a spus ea. Ani mai târziu, cuplul are o fetiță, pe Malti Marie, care acum în vârstă de 14 luni. Fetița și-a petrecut primele peste 100 de zile în unitatea de terapie intensivă neonatală.

Citește și: