• Turneul Eras Tour a fost un moment masiv al culturii pop în 2023.
  • Taylor Swift a detaliat incidentul nefericit care i-a cauzat rana de la mână.
  • Vedeta în vârstă de 33 de ani a explicat ce a pățit, rana fiind din timpul spectacolului susținut în Houston.

Taylor Swift s-a adresat recent pe Twitter pentru a răspunde îngrijorării fanilor săi, după ce aceștia au observat o rană îngrijorătoare la mâna stângă, scrie Hello Magazine. Vedeta în vârstă de 33 de ani a explicat ce a pățit, rana fiind din timpul spectacolului susținut în Houston, Texas, în cadrul turneului său Eras Tour.

Interpreta și-a început tweet-ul amintindu-și de timpul incredibil pe care l-a petrecut în Houston, unde a susținut trei spectacole sold-out: Tocmai am ajuns să cânt la 3 spectacole în Houston și mă trezesc zâmbind, amintindu-mi cât de mult ne-am distrat cu toții.”

Ea a detaliat apoi incidentul nefericit care a cauzat rana de la mână. În timpul unei schimbări grăbite de costum în culise, Taylor Swift s-a împiedicat din greșeală de rochie și a căzut: PS pentru cei care se întreabă cum m-am tăiat la mână, sunt complet bine și a fost vina mea în totalitate – m-am împiedicat de tivul rochiei și am căzut în întuneric în culise în timp ce alergam spre o schimbare rapidă de costum – mi-am susținut căderea cu palma.”

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

În ciuda rănii, Taylor și-a păstrat un comportament ușor și optimist, făcând referire la interesul ei pentru astrologie, menționând Mercur în retrograd: Totul a fost foarte codificat de Mercur în retrograd. Nu vă faceți griji pentru mine, sunt bine.” Fanii ei îngrijorați au umplut secțiunea de comentarii urări de bine.

Turneul Eras Tour a fost un moment masiv al culturii pop în 2023, obținând încasări de 591 de milioane de dolari din vânzarea de bilete și dominând feed-urile din social media. Cu peste 69.000 de fani prezenți la spectacolul de lansare, a devenit cel mai frecventat concert din SUA al unei interprete feminine.

Citește și